To je to što me zanima!

''Milanović je pregazio Glavni odbor SDP-a kao plitak potok''

Nakon objave dopisa kojeg je Zoran Milanović poslao Mostu, bivša članica SDP-a Aleksandra Kolarić komentirala je potez uz komentar 'Dosljednosti, Zoran ti je ime'
Vidi originalni članak

Božo Petrov je za Media servis poručio da o ponudi Zorana Milanovića želi čuti stav Glavnog odbora SDP-a, a koji je prošlog vikenda kao mandatara označio predsjednika stranke. 

- Mi smo iz Mosta poslali jasna dva prijedloga, odnosno uvjeta jednoj i drugoj strani. Mi smo očekivali njihov odgovor i dobili smo odgovor iz njihovih glavnih odbora i organizacija. U trenutku kada nam se ta dva uvjeta potvrde iz njihovih odbora, odnosno organizacija, možemo razgovarati. To je ono što je legitimno - kazao je Petrov. 

Glasnogovornica SDP-a Danica Juričić je u raspravi na Facebooku napisala kako je Milanovićeva ponudu ''odobrilo stranačko tijelo'', ne preciziravši koje. 

Na istu temu SDP je kritizirala i bivša članica te stranke Aleksandra Kolarić. 

- Milanović odustao od mjesta premijera. Suprotno odluci Glavnog odbora - objavila je na Twitteru te kasnije dodala da je ''Milanović pregazio Glavni odbor, najviše tijelo SDP-a, kao plitak potok''.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • bajica1009 17.12.2015.

    Gospođa britkog jezika i izražene samoljubivosti nedozvoljava nikom ispred sebe pa ne čudi što Zoka Milanović njena tema za obračun, izbacivanje joj i danas stisne želudac ali uzalud sve je prošlost

  • Mercedes s klasa 16.12.2015.

    Posvađali su nas sa svim zapadnim susjedima, koji se žicom od nas ograđuju, a guraju nas u region. Tko zna na koga će sutra nasrnuti? Gospodin Milanović uporno dijeli Hrvatsku i ne samo da ne može zamisliti tripartitnu vladu, nego on ne može zamisliti niti "tripartitnu" pa čak ni "dvopartitnu" Hrvatsku. Za njega postoji samo "vlast njegove partije", što mu je ostalo od njegovih "prethodnika" iz prošlih olovnih vremena. Za komuniste su svi politički neistomišljenici, odmah i neprijatelji odnosno kriminalci. I tek što je sinoć otišao, jutros se gosp. Milanović probudio i opet se vratio. Nakon prospavane noći, kada je shvatio da više nije na čelu države i da neće ostati niti na čelu Partije. Kada su mu njegovi suradnici objasnili što bi ih sve moglo zadesiti nakon što izgube društveni i politički utjecaj, a o kontroli nad nekim važnim državnim institucijama da i ne govorimo, odlučio se Milanović vratiti. Sve nudi samo da ostane na vlasti ili barem u vlasti. Baš ga briga što je jučer govorio. Odlučno naprijed u svijetlu reformsku budućnost !!!

  • cjftic 16.12.2015.

    normalno da zoki gazi sve da bi sačuvao položaj,a time progon od dorha

Komentiraj...
Vidi sve komentare