To je to što me zanima!

'Milanović kalkulira s datumom izbora i vlastitim rejtingom'

Jandroković (HDZ) komentirao je najnovije medijske spekulacije o tome da bi izbori mogli biti ili 26. travnja ili 17. svibnja. Prvi datum otpada, a drugi je još uvijek upitan
Vidi originalni članak

- Milanović kalkulira s datumom izbora i vlastitim rejtingom - poručio je Gordan Jandroković (HDZ). Komentirao je medijske spekulacije o tome da bi izbori mogli biti ili 26. travnja ili 17. svibnja. 

Prvi datum zapravo otpada s obzirom da bi, ukoliko bi izbori bili tada, Sabor morao sutra biti raspušten, a takvih najava zasad nema. 

Ipak, drugi datum još je uvijek upitan.

- Hrvatska demokratska zajednica je spremna za izbore. Istraživanja i rezultati dosadašnja izbora pokazuju da smo najjača politička snaga zajedno sa svojim partnerima - rekao je Jandroković.

Igor Kolman (HNS) nema informacija o datumu izbora, ali smatra da je sadašnja Vlada preuzela mandata za koji se zna dokad traje.

- Preuzeli smo odgovornost da reforme i zahvate koje radimo provedemo do kraja. Rezultati toga počinju se vidjeti - rekao je Kolman. 

Josip Salapić (HDSSB) nada se da će izbori biti prije ljeta.

- Zbog građana Hrvatske bolje je da budu što prije - rekao je te dodao kako je izborna godina te da izbori, sukladno zakonu, mogu biti što prije.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Ljevičar 27.02.2015.

    sigurno da vam neće reći ima pravo kad zoran hoće

  • oktopus1 26.02.2015.

    vratija se papagalo ,vec sam se uplasia da nima pticju gripu bidan

  • mvb234 26.02.2015.

    jadnroković i milanović oženili dvije sestre i dolaze jedan drugom na večere pa tko koga tu......... hahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare