To je to što me zanima!

Milanović: Kaptol ne bi trebao dijeliti savjete hrvatskoj Vladi

Premijer Milanović je komentirao kako Vučićeve i Vulinove izjave o Stepincu nisu bile primjerene te da on to ne bi radio, ali da ne možete dijeliti savjete Beogradu
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović komentirao je u Bruxellesu izjave srbijanskog premijera i ministra Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina o kardinalu Stepincu.

- To nije bilo primjereno, ali ne mogu ja dijeliti savjete Beogradu. Kao što mislim da nije dobro ni da Katolička crkva, odnosno Kaptol, dijeli savjete hrvatskoj Vladi. To je nepametno. Ja to u Srbiji ne bih radio, a gospoda neka izvole, no neka računaju koliko je to pametno za njih - rekao je Milanović. 

Podsjetimo, Vulin je na komemoraciji žrtvama ustaškog režima u logoru Jadovno kako je Alojzije Stepinac bio ustaški vikar. Vučić je stao u obranu svog ministra te rekao da Stepinac, čiju kanonizaciju Hrvati očekuju, nikad ni za jednog Srbina ne može biti svetac. Ipak, dodao je kako nije bilo dobro vrijeme i mjesto za ocjene koje je Vulin iznio prošlog tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 262

  • dahhmal 27.06.2015.

    Bilo bi lijepo gospon Milanovic da ste reagirali vi i ona Pusicka a ne sutjeli BAR da hrvatski narod dobi osjecaj da ima vladu koja ga brani i zastupa iako od kada ste dosli na vlast ja nikada nisam dobio osjecaj da je to hrvatska vlada

  • antijugoslavencina 27.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jošnasima 27.06.2015.

    Milanoviću, problem je u tome što je ovaj četnik dijelio savjete Hrvatskoj u Hrvatskoj. A ti ga možeš primiti u svoj stan sa puknutom vodovodnom cijevi pa neka ti priča svoje priče u četiri oka, jer imam osjećaj da oba mislite isto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare