To je to što me zanima!

Milanović 'lovi' četvoricu iz Mosta, imat će 76 potpisa?

SDP je navodno spreman ponuditi suradnju Ivanu Lovrinoviću, Juri Martinoviću i Ivici Mišiću, osnivačima udruge "Promijenimo Hrvatsku", te Tomislavu Paneniću
Vidi originalni članak

Koalicija Hrvatska raste posljednjih dana pokušava na svoju stranu pridobiti najmanje četiri zastupnika Mosta, piše Slobodna Dalmacija.

Ivanu Lovrinoviću, Juri Martinoviću i Ivici Mišiću, osnivačima udruge "Promijenimo Hrvatsku" koja se ljetos pridružila Boži Petrovu, SDP je spreman ponuditi suradnju.

Na meti SDP-ove koalicije je, navodno, i načelnik Tompojevaca Tomislav Panenić, koji je tijekom izborne kampanje surađivao s Dragom Prgometom.

S tom četvoricom zastupnika Zoran Milanović mogao bi zaokružiti svoju operaciju prikupljanja podrške za konstituiranje Sabora.

Na Iblerovu trgu tvrde kako nije isključeno da se Zoran Milanović u ponedjeljak na konzultacijama kod Kolinde Grabar Kitarović pojavi s potpisima 76 zastupnika.

Idi na 24sata

Komentari 303

  • moslavina995 12.12.2015.

    Fuj, ovaj Zokan mi se gadi oduvijek!

  • Zorba 12.12.2015.

    Mislim da bi Milanovic i ono nesto karamarko mogli skupa delati u Bsnskim dvorima...Zoka PREMIJER, a ono nesto karamarko prvi TJELOHRANITELJ. Mislim da je ovaj zadnji toliko potkapacitiran da mu je krajnji domet tjelohraljenje gazda & gazdarica

  • Mery 22 11.12.2015.

    Glasači Mosta na aparatima

Komentiraj...
Vidi sve komentare