To je to što me zanima!

Milanović: Morat ćemo biti jači i izvan velikih gradova

Zoran Milanović još jednom je čestitao Bandiću, Obersnelu i Ostojiću na njihovim rezultatima i dodao kako je ponosan na Bandićevu kampanju
Vidi originalni članak

Rezultati potvrđuju da je SDP velika stranka pogotovo u tri najveća grada, ali moramo biti jači i izvan velikih gradova, rekao je novinarima Zoran Milanović, predsjednik SDP-a. Još jednom je čestitao Bandiću, Obersnelu i Ostojiću na njihovim rezultatima.
- Zadovoljan sam i ponosan kakvu je razinu kampanje imao Bandić i na rezultat koji je ostvario - kazao je Milanović. Komentirao je i uzbudljive izbore u Splitu, gdje su u drugi krug ušli Željko Kerum i Ranko Ostojić, prenosi Večernji list. Rekao je kako će i tamo SDP pobijediti.
- Učinit ćemo sve da motiviramo naše birače jer riječ je o drugom najvećem gradu u Hrvatskoj - istaknuo je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 18.05.2009.

    Svi su pobjedili samo HSS i HSLS nije jer ih je HDZ poždero.

  • blur 18.05.2009.

    @Ira covjek nije ni rekao da su pobjede radi njega, u svakom slucaju Milanovic i SDP mi se cine ok. Bar na izborima igraju fer za razliku od HDZ-a koji toliko ocajnicki zeli pobjedu da potkupljuju zive birace,a i mrtvi se dizu po potrebi kad je manjak glasova na njihovoj strani.

  • Ira27 18.05.2009.

    Ajde ne laži brate, ti ponosan na Bandića, pa ti bi si jaja dao odrezat samo da ga se riješiš iz SDP-a...malo morgen rekli bi naši! I ne likuj previše ni jedna od ovih pobjeda nije zahvaljujući tebi nego usprkos tebe! Ti si SDP unazadio 20 godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare