To je to što me zanima!

'Ne želim da se Hrvatska miješa u rat u Ukrajini više nego što je to dobro i sigurno za nju'

Predsjednik Republike Hrvatske nakon obilježavanja u Splitu odlazi u Zemunik na obilježavanju 30. obljetnice osnutka i djelovanja 93. Krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik OS RH Zoran Milanović, sudjelovao je na obilježavanju 31. godišnjice osnutka Specijalne jedinice policije BATT SPLIT. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- I sudbina zemlje ovisila je o malom broju pravih i hrabrih ljudi. I tako je to u svim ratovima, i u ovom ratu u Ukrajini, koji ovisi o braniteljima i srčanim borcima za obranu Kijeva - rekao je te dodao kako o tome govori oprezno i suzdržano jer ne želi da se Hrvatska miješa više nego što je za nju dobro i sigurno. 

ULETJELA IZ MAĐARSKE Milanović zbog pada letjelice sazvao vojni i obavještajni vrh

Istaknuo je kako Hrvatska u ratu nije mogla oružje ni kupiti te da je sve krenulo iz policije, iz koje je nastala hrvatska vojska. 

Milanović kasnije de u Zemunik gdje će od 14 sati sudjelovati na obilježavanju 30. obljetnice osnutka i djelovanja 93. Krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ).

 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • avatar2 17.03.2022.

    Milanovicu dosad sam te najcesce branio ali sada imam jednu veliku primjedbu.Nisam cuo ni rijeci empatije na stradanje Ukrajinskog naroda i drzave a oni su i nama mogli okrenuti glavu kad nam je bilo najpotrebnije a nisu nego su nam pomogli.Ne kazem da treba vojsku slati na koncu ni nato to ne zeli ali pomoci im imamo i moralnu i ljudsku i drzavnu obavezu.Volio bih te cuti po tom pitanju da se izjasnis.

  • 15.03.2022.

    Nepotrebno i suludo je javno objavljivati bilo kakve vojne informacije o oruzju i pomoći. To radi hdz samo radi vlastitog samoveličanja jer kada ih se sluša ispada da smo jedna svjetska velesila. 

  • sljastrava 15.03.2022.

    Nitko ne voli rat.Hrvati nikada nisu napadali,uvijek su bili napadnuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare