To je to što me zanima!

Milanović "umirao" od smijeha, sprdao se s Jadrankom Kosor

Kosor Milanovića stalno prekorava da u Sabor šalje zakone po hitnom postupku. Zakon o osobnom imenu ide u redovitu i čitat će se koliko treba, šalio se premijer
Vidi originalni članak

U nekoliko navrata tijekom trajanja sjednice Vlade u petak premijer Zoran Milanović nije mogao pričati od smijeha. 

Iako nije to javno izrekao, sprdao se na račun Jadranke Kosor, koja ga već mjesecima prekorava da u Sabor šalje samo zakone po hitnom postupku. 

Povod za smijeh bio mu je i prijedlog zakona o osobnom imenu, koji ide u redovitu proceduru.

- Evo, ići će u prvo, a možda i u drugo čitanje. Čitanja koliko god treba - kroz smijeh je izgovorio Milanović.


Idi na 24sata

Komentari 166

  • ludom 28.05.2012.

    Jedina mogućnost spasa hrvatskoga naroda jeste neizlazak na izbore, jer onda niti jedan političar neće moći zasjesti gore u fotelju i raditi nam takve gadosti. Zar nam nije još došlo do mozga da su upravo neki od nas omogućili g. Milanoviću da to čini. A sutra će to biti opet netko treći, i tako u nedogled. Svi su oni, zaboga, sazdani od istog materijala.

  • lronaleonić 27.05.2012.

    Milanović nema osnovnog kućnog odgoja, uvijek nešto šapće ( pogotovo Čačiću ) na uho. Koliko znam, nepristojno je šaptati na uho ako si u društvu.

  • Cro Cop 25.05.2012.

    Neces se ti jos dugo tako pederski smijati Milanovicu. Ti si jedan obicni politicki marginalac za J. Kosor. HDZ ce ti uskoro presuditi i vise ni ti ni SDP necete imati nikakvog utjecaja i vlasti u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare