To je to što me zanima!

Milanović: Sve vodi dogovoru; Petrov: Tražit ćemo odgodu...

Na pitanje hoće li sutra kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović doći sa 76 potpisa, Milanović je rekao da će vjerojatno tražiti još par dana za dogovor
Vidi originalni članak

Završio je sastanak zastupnika Mosta i koalicije Hrvatska raste. Čelnik Mosta Božo Petrov rekao je da razgovori dobro napreduju.

- Zasad je sve pozitivno. Razgovarali smo o podjeli odgovornosti po resorima. Nećemo odgovarati na pitanje tko će biti mandatar jer razgovori još traju. To ćemo definirati kad se dogovore sve stvari - izjavio je nakon sastanka.

Dodao je da sutra idu kod predsjednice i da će morati tražiti još vremena.

- Postoje dodatni rokovi koje smo otvorili HDZ-u zbog jednakosti pa ćemo to morati produžiti. Sutra idemo kod predsjednice. U ovom trenutku nećemo ići s potpisima nego zatražiti dodatno vrijeme - rekao je.

Na pitanje može li se HDZ vratiti u pregovore Petrov nije odgovorio.

Milanović: Tvrdi su pregovarači

Zoran Milanović rekao je da je Most dobar pregovarač i da za sada sve vodi prema dogovoru.

- Tvrdi su pregovarači, ali to poštuješ - kazao je.

Na pitanje idu li sutra s potpisima kod predsjednice države na konzultacije odgovorio je:

- Mislim da još ne. Tražit ćemo još nekoliko dana odgode dok ne dogovorimo sve stvari. Predsjednica bi to trebala najnormalnije prihvatiti još par dana. Sada je Božić, ali ovo sve vodi prema dogovoru - izjavio je Milanović koji je zadovoljan sastankom.

Na pitanje računa li na sve dosadašnje potpise kratko je dobacio "bez brige".

Vesna Pusić poručila je nakon sastanka da su vodili konstruktivne razgovore.

Idi na 24sata

Komentari 471

  • zloćo 22.12.2015.

    za "dobrobit" hrvatske danas bu palo i slikanje sa predsjednicom , jel tako"šefe" ?

  • Sa MOST-om u demokraciju 22.12.2015.

    Petrov neće dobiti sve potpise za mandatara u svojoj stranci a SDP mu daje sve svoje. Većina mostovaca je za HDZ. Sa MOSTom u demokraciju !

  • Barac. 22.12.2015.

    Da Božo želi, svi SDP- ovci bi, ako treba prepješačili i 100 kilometara obučeni u narodne nošnje i nosili vrč na glavi, pritom skakali na jednoj nozi i pjevali tomsonove Čavoglave, samo da im primi potpise. Tko šteka sa potpisima potpore ovakvoj nakaradnoj vladi u kojoj bi bio zoki i pusička? Odgovor nije baš toliko težak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare