To je to što me zanima!

Milanović: Naša Vlada najbolja je dosad, sposobna i poštena

Ova Vlada može biti ponosna na sebe i Hrvatska može biti ponosna na nju na ono malo stvari koje je napravila, a koje su se mogle napraviti prije - kaže Milanović
Vidi originalni članak

Premijer Milanović rekao je kako će preostalo vrijeme do parlamentarnih izbora posvetiti "koncentriranom radu te rješavanju problema i zadataka". Za svoju Vladu izrekao je riječi hvale:

- Može li tko reći da Hrvatska danas nije urednija i uređenija država, bolja za svoje građane, nego što je to bila 2011. Ja čekam nekoga da mi to kaže, ja čekam nekoga otvoren za raspravu, dijalog i debatu, a ne za svađu, da mi kaže da je prethodna vlada bila bolja od ove - poručio je Milanović u Splitu u govoru na Trećoj izvještajnoj konvenciji splitsko-dalmatinske županijske organizacije SDP-a.

Dodao je kako je ova Vlada sposobnija, organiziranija i poštenija od svih dosadašnjih hrvatskih vlada.

- Ova Vlada može biti ponosna na sebe i Hrvatska može biti ponosna na nju na ono malo važnih stvari koje je napravila, a koje su se mogle napraviti prije deset i više godina pošto nakon oslobođenja Hrvatske ništa nije stajalo na putu osim klijentelističkih, koruptivnih i mafijaških interesa i to je u Hrvatskoj jako teško iskorijeniti - rekao je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 331

  • Ray Barone 18.05.2015.

    Zato i jesmo na rubu propasti...fuj...

  • Corleone Michael 18.05.2015.

    Stand up komičar ponovno jaše...

  • cappuccino00 18.05.2015.

    Jednostavno ne mogu vjerovati da on to misli i govori, nakon svega što nam je prouzročio u svom mandatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare