To je to što me zanima!

Milanović: Nasilni muškarci u određenoj dobi postaju opasni za sebe i svoju okolinu

Predsjednik Hrvatske komentirao je stravično trostruko ubojstvo djece i pokušaj samoubojstva u zagrebačkom kvartu Mlinovi. Kaže da je ljudska narav nepredvidljiva
Vidi originalni članak

Zoran Milanović boravio je u subotu u Varaždinu gdje je dao izjavu za medije i komentirao strašan zločin koji je šokirao Hrvatsku.

U noći na subotu Austrijanac Harald K. ubio je svoje troje djece i tada je pokušao sebi presuditi otrovom ili tabletama. Policija ga je pronašla u stanu u Mlinovima u omamljenom stanju i odvela ga u bolnicu Sestara milosrdnica.

KATASTROFA U MLINOVIMA Zadavio troje djece u Zagrebu, zločin je najavio na Facebooku, spomenuo i masone: 'Zbogom'

- Imali smo nasrtaj na socijalne radnike koji je završio fijaskom. Oprezno o tome. Nasilja će u obitelji biti, bitno je da ga stalno bude manje. Ljudska je narav nepredvidljiva, nasilna, pogotovo muškaraca, pogotovo kad polude, popiju, kad se osjećaju frustrirano, kad ih društvo odbaci. Tu vreba opasnost. Nasilni muškarci u određenoj dobi postaju opasni za sebe i svoju okolinu - rekao je predsjednik, piše N1.

UŽAS U MLINOVIMA Zločin kakav Hrvatska ne pamti: Otac je ugušio svoje troje djece, najmlađe je imalo četiri godine

Dodao je da oružje treba učiniti još nedostupnijim: “Tamo gdje je puška, tamo je i metak i nesretan završetak.”

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 25.09.2021.

    masoncino,jel ti ovo bio neki obred?Gorit CES u paklu u vjecnom svjetlu ali toplinskom.Ja sam da GA SE odfura na krov bolnice I baci dolje sa krevetom

  • vjesalica 25.09.2021.

    I žene u određenoj dobi mogu postati opasne, ne zaboravite to gospodine P., što se tiče puške treba se naoružati jer neprijatelj nikad ne spava, a djelo se može počiniti i bez puške ako se netko odluči za to.

  • ovan 25.09.2021.

    Moj susjed je prije nekih 20 godina silovao 11 žena.Bio je previše ljubazan,nametljiv.Meni je odma bio sumnjiv a drugi su ga hvalili i mene kritizirali da sam paranoičan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare