To je to što me zanima!

Milanović na Hvaru: Ne šećem okolo s vrećom punom novca

Premijer Zoran Milanović je bio na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Stari grad na Hvaru, povodom Dana grada. Rekao je kako smatra da se na otocima dobro živi
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović je u Starom gradu na Hvaru izjavio kako se odmara te da je spojio ugodno s korisnim. Naglasio je da je lako pomoći onome tko si sam zna pomoći, te da on ne hoda uokolo s vrećicom novca koje dijeli.

U četvrtak je bio i počasni gost na svečanoj sjednici gradskog  vijeća Stari Grad. Nije davao izjave, ali je održao kraći govor. Istaknuo je da u Hrvatskoj nisu svugdje isti životni uvjeti te da su razlike dosta velike.

- Boduli su posebna vrsta. Na otocima se živi dosta kompliciranije, ali bolje. Veće su šanse nego u gradu i zato morate biti nositelji ideja, a Vlada je ovdje da ukloni barijere - rekao je Milanović. Nije pružio nadu u skori izlazak iz krize, kaže da je ona duboka i velika i da neće biti gotova 2013. godine, ali ipak vjeruje da će Hrvatska ostvariti malu stopu rasta.

- U  krizi smo relativno dobro prošli, bili smo joj izloženi stihijski - rekao je premijer. Istaknuo je da su šanse Hrvatske turizam, poljoprivreda, luke, energetika, znanje, pamet i tehnologija. Na kraju je poručio Hvaranima, bez da je rekao kada, da će na Hvaru standard biti u skladu s razvijenim europskim zemljama.  


Idi na 24sata

Komentari 86

  • MarkoJuričan 19.08.2012.

    Pa sigurno da Milanovič nema vreču novca kaj bi dal sirotonji več sve drži za sebe. A kaj se tiče standarda života on je veoma visok svugdje ALI ga financije nemogu pratiti.

  • IvicaRubnjak 17.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 17.08.2012.

    Milanović je gotovo najmanje kriv za loš gospodarski razvoj RH. Krivi su oni koji sjede na optuženičkim klupama. Ali narod ko narod, uvijek traži krivca tamo gdje ga nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare