To je to što me zanima!

Milanović: Ne tražimo fotelje, želimo služiti našim građanima

Ne želimo dopustiti povratak u kaos, krizu i nebrigu za građane. To je naša zajednička dužnost i obveza - napisao je Zoran Milanović na Facebooku
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović i u utorak je komentirao prijedlog Bože Petrova o zajedničkoj vladi u kojoj bi sjedili HDZ, SDP i Most.

- U ovim pregovorima riječ je o odgovornosti prema hrvatskom narodu, a ne o foteljama. Naš stav kao Koalicija Hrvatska raste je jasan i to sam naglasio nedavno u svom pismu Mostu. Želimo nastaviti služiti našim građanima i voditi Hrvatsku u pozitivnom smjeru rasta, reda i rada. Kao i stotine tisuća građana koji su nam ukazali povjerenje na izborima, ne želimo dopustiti povratak u kaos, krizu i nebrigu za građane. To je naša zajednička dužnost i obveza - napisao je Milanović na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 264

  • Rollan Rollan 09.12.2015.

    SDP ne samo da može već i mora dobiti priliku za slijedeći mandat u kojem bi trebali napraviti sve ono što su u ovom mandatu ili propustili ili djelomično napravili. Treba priznati, da nakon adezejove devastacije i totalnog uništenja države i njenih građana, trebalo je puno muke da se barem i minimalno osovimo na noge. I zato ne bi trebalo ponovo dopustili adezeju i partnerima da nas ponovo bace na koljena, te ponovo ponize i obesprave. Od adezejove vlasti koristi su imali isključivo adezenjare, zbog toga su procesuirani, ali zbog ustroja kakvog je napravio sam adeze za sebe, do dana današnjeg nitko nije odgovarao, mada su bili okrivljeni i bili u zatvorima.......... Nikada više adezeja......!!!!!!!!!! - takvo nešto ne bi trebalo poželjeti niti neprijatelju, osim samom adezeju i trabantima....

  • ljubica ljubičica_1 09.12.2015.

    Gospodine Milanoviću nemojte više pregovarat sa Mostom jer se vidi daće sa HDZ-eom .Pa neka vladaju videćemo ponovo njihovu pamet.Samo da opet Šuker sa onom torbicom ponovo ne izlazi iz avijona i zadužuje Hrvatsku.Ponovo će oni napravit nered ali narod ih je biro pa kako im bude.Ja im nisam dala glas niti bi.Ali ako većina želi mora se poštivat.

  • Indigo78 09.12.2015.

    Nemojte nam više "služiti", molim vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare