To je to što me zanima!

Milanović: Ne želim se slikati u snijegu i napraviti predstavu

Premijer je istaknuo da je neprestano u kontaktu s ministrima koji ga izvještavaju o stanju na terenu. Upozorio je i da nakon snježnog vala stižu poplave diljem zemlje
Vidi originalni članak

Zoran Milanović je komentirao snježne nepogode koje su pogodile Hrvatsku u posljednjih nekoliko dana. Kaže kako se oni neće slikati u snijegu, jer ne žele raditi predstavu odlazeći na snijeg. Dodaje kako će otići ondje gdje je zaista teško.

Premijer je istaknuo da je neprestano u kontaktu s ministrima koji ga izvještavaju o stanju na terenu. Upozorio je i da nakon snježnog vala stižu poplave i da će znatno teže biti na sjeveru zemlje. 

Milanović je čestitao službama koje se po cijele dane i noći bore po terenu sa snijegom i ledom te koje će se s boriti i s vremenskim nepogodama koje tek dolaze. 

Šefica HDZ-a Jadranka Kosor prije nekoliko dana je kritizirala premijera jer ona smatra kako premijer jedne države osobno treba posjetiti područja pogođena snijegom.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • una222 11.02.2012.

    sljedeče izbore molim organizirati u vrijeme kad snijeg pada, ovakvih problema ne bi bilo nigdje....

  • barbs 10.02.2012.

    ma ne moraš se milanoviću nigdje slikati ti si predstava sam od sebe:))))

  • user_91707 10.02.2012.

    U pravu totalno šta ima od toga da je na svakom mjestu, važno je da je obavješten, šta je ona imala od tog što je sve vidjela, bolje da se i ona grijala u toploj sobici kako kaže, neće on uzet lopatu i lopatat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare