To je to što me zanima!

Milanović: Neka se Vlada izjasni oko referenduma!

Zoran Milanović smatra da je Vlada neozbiljna i kako bi trebala jasno reći hoće li naložiti svojoj većini u Saboru da glasuje protiv referenduma
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a, Zoran Milanović poručio je Vladi da se izjasni jesu li za raspisivanje referenduma ili ne jer njihov stav o tome još nije mogao čuti. Rekao je da su neozbiljni i da bi trebali jasno reći hoće li naložiti svojoj većini u Saboru da glasuje protiv referenduma. Ako je Vlada mogla u samo 46 dana provjeriti više od 800 tisuća potpisa, kad bi htjela mogla bi objaviti i popis birača i registar branitelja, smatra Milanović.
- Vlada je ovim svojim postupkom pokazala da u Hrvatskoj nešto može biti javno, a nešto tajno i da to ovisi samo o njezinu diskrecijskom pravu - izjavio je Milanović, a prenosi Večernji list.

'PROVJERAVANJE POTPISA JE ZASTRAŠIVANJE NARODA'
Damir Kajin, saborski zastupnik i potpredsjednik IDS-a, u petak je na konferenciji za novinare u Pazinu rekao da je pitanje je li Vlada spremna poštovati volju na parlamentarnim izborima ako sumnja u 500.000 potpisa. Kajin smatra kako oporba mora pozvati međunarodne promatrače ako žele 'fer' izbore. Provjeravanje potpisa je nazvao zastrašivanjem nacije. Saborski zastupnik smatra i kako će razdoblje do parlamentarnih izbora biti bolno jer bi na 'udar' mogli doći svi koji su ustali protiv ove vlasti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tombba 03.09.2010.

    koji mulj. ispočetka nije se htio izjasnit za podršku potpisa a sad pametuje....vi ste ista ban...da

  • strasnisud 03.09.2010.

    ma ovaj je isto s...drugo pakovanje zar ne postoji netko kome je stalo do naroda a ne do njihovih ega!

  • legendaCRO 03.09.2010.

    Ajde milanovicu ne palamudi previse jer ste i vi bili na vlasti pa niste napravili nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare