To je to što me zanima!

Milanović: Nisam baš strašljiv čovjek, ali nisam ni najhrabriji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na pitanje hoće li iz Vlade otići Rajko Ostojić i Mirando Mrsić, kao ni na pitanja vezana uz ovu temu premijer nije htio odgovarati. Kaže da je o tome sve rekao
Vidi originalni članak

Pratim signale kako Vlada može biti bolja i funkcionalno i kadrovski. To radim danas i to nema veze sa strankom , rekao je u ponedjeljak premijer Zoran Milanović odgovarajući na pitanje razmišlja li o rekonstrukciji Vlade.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pitanje hoće li iz Vlade otići Rajko Ostojić i Mirando Mrsić , kao ni na ostala pitanja vezana uz ovu temu premijer nije htio dodatno odgovarati. Napomenuo je tek da je o tome sve rekao.

Na novinarski upit je li ga strah signala iz Rijeke i najavljene konferencije Zlatka Komadine , Milanović je odgovorio:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam baš strašljiv čovjek, a nisam ni najhrabriji na svijetu . To je sve ljudski. Ambicija i frustracija su isto ljudske osobine - rekao je Milanović. Rekao je i kako ne razmišlja o raspuštanju riječkog ogranka .


Idi na 24sata

Komentari 145

  • DavorMilaković 11.06.2014.

    a nisi baš ni čovijek

  • mili999 10.06.2014.

    Jedino što građani znaju kakav je Milanović jest da je nesposoban. Briga ih da li je strašljiv ili ne, ali nesposobnost je preočita. Sve je pokazao do sada.

  • dahhmal 10.06.2014.

    Ak nist drugo bar bus se mogel hvaliti unucima da si bil najgori premijer od kada je države Hrvatske i teško da bu te neko tak brzo nadmašil

Komentiraj...
Vidi sve komentare