To je to što me zanima!

Milanović o dvije godine vlasti: 'Bolji smo od prethodne Vlade'

Više nas nije sram kakvu to državu imamo. Nismo uspjeli pokrenuti gospodarstvo i povećati broj radnih mjesta, ali to ćemo učiniti u ostatku mandata, kaže Milanović
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a i hrvatske Vlade Zoran Milanović je u četvrtak navečer na izbornoj konvenciji SDP-a u Sisku ustvrdio kako je ova Vlada na pola svog mandata i kako je sigurno jedno: 'Hrvatska ima bolju vlast od prethodne', javlja Jutarnji list. 

- Kada podvučemo crtu što smo obećali, što smo napravili, a što nismo, možemo reći da smo uredili zemlju i da nas više nije sram kakvu to državu imamo. Nismo uspjeli pokrenuti gospodarstvo i povećati broj novih radnih mjesta, ali to ćemo učiniti u ostatku mandata. Već iduće godine, obećavam, imat ćemo nekakav rast gospodarskih pokazatelja - rekao je Milanović.

Kako javlja Večernji list, Milanović je ustvrdio kako će uspješnost ove Vlade pokazati birači.

'Naša brzina ne zadovoljava, ali put nije promašen i izgubljen'

- Brzina na ovih pola puta, koji smo sami izabrali, ne zadovoljava, ali put nije promašen i izgubljen - kazao je. 

Što se tiče usvajanja nacrta Zakona o životnom partnerstvu u Saboru, Milanović je ustvrdio kako je bilo izborno obećanje, te da  na taj način vladajući žele da ljudima ne ograničavaju pravo na sreću.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • bobo84 13.12.2013.

    Cemu ta hajka,sta je samo HDZ do sad napravio? Pokrao,rasprodao vi mislite da je SDP-u lako imaju carobni stapic mahnu s njim i sve super,poprave situaciju u drzavi sto se 20g kralo.I ko ih je stavio na vlast MI. Cemu sad kukanje nama da ko god bude na vlasti nije dobro,uvjek se neki bune.

  • ludom 13.12.2013.

    Ja bih rekao da ste isti. Principi koji vas pokreću su isti. Također i interesi. Nitko osim vas u SDP u i onih u HDZ u nije ni bio na vlasti. Godinama se izmjenjujete samo vi u te dvije partije. A, što ste uspjeli napraviti, svima nama je itekako vidljivo. Ništa. Osim što su neki završili u zatvoru ili su još na sudskoj "obradi". Kako premjeru nije smiješno, uspoređivati se sa hadezeom? Neka se pokuša usporediti s nekom od uspješnih svjetskih vlada. I jedni i drugi ste sami sebi svrha. Kladim se da vas nema, recimo par mjeseci, da mi, građani to ne bi ni zamijetili. Možda bi jedino zamijetili da vas nema, na državnom proračunu. Glupo je, dakle uspoređivati se sa konkurentskom partijom. Mislim, glođite se vi, i vrijeđajte, ali bi bilo milosrdno (prema jadnom i opljačkanom pučanstvu), da to radite daleko od naših očiju i ušiju. Možda mnogo tražim, znajući da od vas i vaše branše, milost ne mogu očekivati. A i sveto vam nije ništa. Osim, možda vaših novčanika. Nisam ni slutio da je uopće moguće skupiti na hrpu toliko negativno nabijenih likova, koji su lišeni svih osjetila i osjećaja prema bližnjemu svome. Možda bih sada rekao da ne znate što činite i da će vam onaj "gore" oprostiti, međutim kad ste vi, članovi SDP a(kako ste se lijepo nazvali), u pitanju, to je čisto trošenje ovog prostora.

  • BrankoStrahinić 13.12.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare