To je to što me zanima!

Milanović o Mariću: To je moj dug prema svakom građaninu

Premijer Zoran Milanović je naveo da se u ovom slučaju radi o priznavanju presude srbijanskog pravosuđa i da će Veljko Marić biti prepraćen u odgovarajuću ustanovu
Vidi originalni članak

Izručenje Veljka Marića Hrvatskoj može pomoći odnosima između Hrvatske i Srbije, a iako ne mogu ulaziti u pojedinačne slučajeve, moj posao je kao predsjednika Vlade da na takvim stvarima radim, izjavio je premijer Zoran Milanović.

Naveo je da se u ovom slučaju radi o priznavanju presude srbijanskog pravosuđa te da će Veljko Marić biti prepraćen u odgovarajuću hrvatsku ustanovu. Podsjetio je da je Hrvatska u proteklim godinama Srbiji izručila više desetaka osuđenika , a koliko zna ovo je prvi slučaj da je osuđenik prebačen u Hrvatsku .

- Dobro je da se to dogodilo. Razgovarao sam sa srbijanskim premijerom Vučićem tijekom ovih turbulentnih tjedana nekoliko puta bez javnosti, dakle nismo od toga radili predstavu - rekao je.

Milanović je podsjetio da je Ministarstvo pravosuđa bila stranka u postupku.

- To je moj dug prema svakom hrvatskom državljaninu ako se nađe nažalost u takvoj situaciji. Evo dobro je, sad će biti valjda malo bolje - zaključio je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 184

  • dahhmal 04.06.2015.

    Tvoj je i dug da se držiš obečanja koje si dao narodu ali od toga ništa imaš samo sreće kaj smo mi bedast narod pa trpimo tebe i tvoje nesposobnjakoviće jer davno smo mi tebe trebali maknuti čak u početku kada si došao na vlast i počeo raditi sve suprotno od onoga kaj si obečavao

  • ivicamat 04.06.2015.

    ne kiti se tuđim perjem

  • Klukas 04.06.2015.

    Eto i Milanović čini dobra djela. Ako ništa drugo,barem nije korumpiran,a korupcija je zlo za svaku državu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare