To je to što me zanima!

Milanović o Prgometu: Statute i pravila Mosta ne razumijem

Mi smo razgovarali o sadašnjosti i budućnosti Hrvatske. Neću ništa komentirati da ne bih kompromitirao razgovore, rekao je Zoran Milanović koji se nalazi na Malti
Vidi originalni članak

Nakon što je Drago Prgomet, zbog sastanka sa Zoranom Milanovićem o kojem nije obavijestio ostale članove Mosta, izbačen iz Mosta, premijer Milanović komentirao je:

- Ja ne razumijem njihove statute i pravila. Mi smo razgovarali o sadašnjosti i budućnosti Hrvatske. Neću ništa komentirati da ne bih kompromitirao razgovore. Sve ide svojim tokom - rekao je Milanović koji u četvrtak boravi na summitu o izbjeglicama na Malti. 

Dok su svi drugi članovi Nacionalnog vijeća i novoizabrani zastupnici Mosta nastavili unutarnje razgovore, Drago Prgomet je bez znanja Nacionalnog vijeća vodio osobne pregovore sa Zoranom Milanovićem. Zbog, kako navode, potpunog narušavanja povjerenja, Nacionalno vijeće Mosta donijelo je odluku o prekidu suradnje s Dragom Prgometom, stoji u priopćenju Mosta nezavisnih lista.

Most nezavisnih lista kao politička platforma koja okuplja nezavisne gradonačelnike i načelnike te pojedince kroz slobodno udruživanje, a ne uobičajeno stranačko članstvo, nema niti klasični model isključivanja iz članstva. Zajedništvo se u Mostu održava međusobnim povjerenjem.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • Fighter for Justice 13.11.2015.

    Milanovic nista ne razumije!? Pa u tome i je kvaka da su razgovarali o sadasnjosti i buducnosti i jos k tome nista ne razumije. Nama treba razuman premijer a ne nerazuman kao sto je sad.

  • bkladarb 12.11.2015.

    HDZ NA KVADRAT javi se..

  • zemuncevic 12.11.2015.

    Koje LICEMJERSTVO od ovog Prgometa u DNEVNIKU!!!!RADMAN mu dao prostrate i vremena kao da je AMERICKI PREDSJEDNIK!!!! Fujjjj!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare