To je to što me zanima!

Milanović o programu HDZ-a: 'Zadnji put je to probao Staljin'

Premijer je o gospodarskom programu HDZ-a, koji ga radi s njemačkim institutom, rekao da ''Hrvatska ne treba savjete jer drugi drugačije gledaju na naše interese''
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović u utorak je izjavio kako je hrvatski gospodarski program pitanje nacionalne sigurnosti i da o njemu odlučuju ''Hrvati u Hrvatskoj, a ne u Moskvi ili Berlinu''. 

Upitan da komentira poziv predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka na konsenzus o gospodarskom programu te stranke, Milanović je rekao da je zadnji puta, kad je netko probao pisati gospodarski program izvan Hrvatske ''to bio Staljin, '46. ili '47. godine''. Dodao je kako Hrvatska o tome ''ne treba savjete jer drugi ne gledaju naše interese onako kako ih gledamo mi''.

HDZ svoj gospodarski program radi u suradnji institutom iz Münchena, a Tomislav Karamarko je nedavno izjavio kako su u stranci s tom suradnjom jako zadovoljni. 

Milanović je oporbi zamjerio što u posljednje tri godine opstruira Vladu, a nije dala ''dva suvisla zakonska prijedloga''. 

- Ne znam oko čega bi se mogao suglasiti s onima koji nemaju ideje - poručio je Milanović u Jelsi na Hvaru. 

Idi na 24sata

Komentari 241

  • Decko111 20.02.2015.

    Po kojoj logici se na ovom portalu slazu komentari...?? PO datumu ne, po vremenu,ne,po abecedi NE ?!? To je totalni kaos.Kau u drzavi!

  • Decko111 20.02.2015.

    A ja mislio da samo KaraMarko zna trkeljati o proslosti. Sad mi je vrlo "razvidno" da i MilaNovic malo obnavlja znanje povjesti! Hoce li konacno nauciti sto znaci "prezent" I "perfekt" ...dosta mi je proslosti,blize I dalje! Ona nam samo donosi zlo! Dva losa ubise Milosa!! Ja sam za dva dobra ozdravise drzavu! Jesam je...I utopista! Oprostite.

  • dobitak 19.02.2015.

    aj milanoviču makni se jednom i zašuti možda ću biti zdraviji ovo je već previše što te gledamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare