To je to što me zanima!

Milanović o upozorenju koje mu je uputio Medvedev: 'Ne želim stajati između njega i luđaka'

Zoran Milanović komentirao je objavu Medvedeva koji je napisao da hrvatskog predsjednika čeka "odmazda Kijeva" zbog njegovih izjava o ruskoj invaziji
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Vukovaru je komentirao upozorenje koje je poslao bivši ruski premijer Dmitrij Medvedev. On je na svom Telegram profilu istaknuo kako Milanovića čeka odmazda Kijeva zbog njegovih izjava o Rusiji i Ukrajini. 

Na pitanje o upozorenju Medvedeva, Milanović je rekao kako on nije na strani Rusije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Milanović u Vukovaru 

- Ne želim stajati između Medvedeva i luđaka u Rusiji i Ukrajini. Ja sam na strani Hrvatske - kratko je komentirao. 

Poručio je kako su Rusi agresori u ratu te dodao kako se ne boji ni Rusije ni Ukrajine. 

KLAUŠKI O VJEČNOJ PALJBI Kako je Hrvatska zbog Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića stavljena pred nemogući izbor

Podsjetimo, ranije je Dmitrij Medvedev objavio kako je Milanović, zajedno s Orbanom, među zapadnim čelnicima koji su završili na ukrajinskoj stranici "Mirotvorac". Milanović je na toj stranici optužen za "humanitarnu agresiju" na Ukrajinu, distribuciju ruske propagande te podržavanje i opravdanje ruske agresije na Ukrajinu. 

SPOMENUO I ORBANA Medvedev: Zoranu Milanoviću uskoro prijeti odmazda Kijeva zbog izjava o Rusiji i Ukrajini

Medvedev je u svojoj objavi poručio kako će se uskoro u europskim prijestolnicama izvršiti "represija protiv nepoželjnih gazda" te odvojiti "janjce od jaraca". 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • MarijanGrdašić 05.05.2022.

    Ovo je čista špekulacija. U prijevodu će sve države sudionice u sukobu organizirati likvidacije nepoćudnih predsjednika Vlada i Država. Budući da su Orban i Milanović na listama za očekivati je da su mete. Osim Rusije tu ima interesa i Ukrajina koja je već ucijenila glave i Orbana i Milanovića no tu su i SAD kojima se ne sviđa baš Milanovićeva retorika. Budući da je Ukrajina dokazala da neometano može naciljati Zagreb hipotetski novi dron može biti naciljan i na Pantovčak. Ili je sve to čista propaganda.

  • vaterland 04.05.2022.

    neznam šta hoće ovi ukrajinci rusi im sve uništili slike nelažu a ovi se prave jož važni kao rusima daju ultimatum

  • vaterland 04.05.2022.

    amerikanci i rusi godinama proizvode i skladište neznaju kud sa njim pa koriste ukrajinu kao poligon a moldavija je za ruse mačiji kašalj veličine kao krim ili tako nešto

Komentiraj...
Vidi sve komentare