To je to što me zanima!

Milanović: Očito je to Nikolić napravio s nekom namjerom

Ja sam u Hrvatskoj ozloglašeni prijatelj ćirilice. Prema tome, govorim vrlo objektivno. Nikolić tu nije bio baš najkorektniji, poručio je Milanović
Vidi originalni članak

Nove reakcije na donaciju srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića bunjevačkim školarcima u Vojvodini stigle su od predsjednika Vlade i Sabora Zorana Milanovića i Josipa Leke.

Ja znam da tako nešto ne bih napravio. A isto tako znate koliko sam se borio za ravnopravnost pisama u Hrvatskoj. Ali postoji neka granica pristojnosti, rekao je Milanović

Milanović je u Skopju komentirao kako očito nije posrijedi tiskarska greška, već jasna namjera što osobno nikada ne bi učinio.

- Vi znate da sam ja u Hrvatskoj ozloglašeni prijatelj ćirilice. Prema tome, govorim vrlo, vrlo objektivno. Dakle, to je očito napravljeno s nekakvom namjerom. Ajmo reći da nije baš najkorektnije. Ali ako su se Hrvati Vojvodine i Srbije očitovali o tome, oni najbolje znaju smeta li ih ti i koliko. Ja znam da tako nešto ne bih napravio. A isto tako znate koliko sam se borio za ravnopravnost pisama u Hrvatskoj. Ali postoji neka granica pristojnosti - rekao je Milanović, a prenosi Media servis.

Leko: To je ispod europskih standarda kojima Srbija teži

Za Leku radi se o potezu ispod europskih standarda kojima Srbija teži.

- Mislim da je to ispod demokratskih standarda Europske unije kojima teže u zaštiti ljudskih prava, posebno prava nacionalnih manjina - rekao je Leko.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Corleone Michael 10.09.2014.

    Vauuuu... Koja žestoka reakcija... Smiješno i žalosno u istom trenutku...

  • MIMI2_1 10.09.2014.

    Ne vezano za članak, ali moram ovo podjeliti sa citateljima 24 sata. Jucer sam bio kod doktora, prije mjesec dana sam poce povraćati i imam mučnine, i doktor ustanovi nakon pretraga da mi se gadi 24 sata i njihov rad, i preporuci mi tablete prije citanja i kaze da mu jako puno pacijenata u zadnje vrijeme dolazi sa istim simptomima i propisuje im iste tablete, tablete protiv mucnine od 24 sata!!! Nemozes da vjerujes, upravo sam popio dvije!

  • 10.09.2014.

    "Nikolić tu nije bio baš najkorektniji"....Zorane jel ti sebe čuješ? Kakva je to izjava? Što ona znači? Znači: Nikolić je inače korektan, kao. Ali korektnost po Zoranu ima svoju skalu? Ne možeš biti NAJkorektniji, ili si korektan ili nisi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare