To je to što me zanima!

Milanović: Opozicijska stranka ponaša se neozbiljno i opasno

Premijer Zoran Milanović tvrdi i kako glasovanje u europskom uhidbenom nalogu nije ukinuto zbog pritisaka iz Bruxellesa, a smatra da je stranka opozicije neodgovorna
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović tvrdi kako glasovanje o europskom uhidbenom nalogu nije ukinuto zbog pritisaka iz Bruxellesa, piše dnevnik.hr.

- Želim nešto drugo reći o tom pitanju i drago mi je da ste to spomenuli. Ovo kako se ponaša opozicijska stranka je neozbiljno, neodgovorno i opasno. Ponovit ću još jednom, dakle, naši motivi su, bez obzira što mislila Europska komisija, bili jedino i isključivo ti da se od mogućih optužnica, za koje ne možemo znati odakle mogu doći, zaštite ljudi koji su sudjelovali u Domovinskom ratu. Imamo s tim loše iskustvo, dosta traumatično i tu želimo podvući crtu - rekao je premijer u Svetom Ivanu Zelini i dodao da se postavlja drugo pitanje, a koje se tiče osobe čije ime nema potrebu spominjati jer ju ne poznaje. 

- A cijeli zakon je dobio njezino ime - što je radio represivni sustav zadnjih 10 godina? Što je radio državni odvjetnik zadnjih 8 godina? To njemačko pravosuđe mora rješavati - rekao je premijer. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • nostalgičar 22.06.2013.

    ako su oni opasni i neozbiljni vi ste najgora vrsta tsunamija koja je mogla nas zadesiti

  • nlukac11 22.06.2013.

    ma ti si jedno teško bahato tele- opvo je od jednog nestranački opredeljenog- sramota

  • rođo101 22.06.2013.

    moj milanoviću,nije problem što se opoziciska stranka tako ponaša,al je problem što se pozicija ponaša još gore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare