To je to što me zanima!

Milanović: Ovo je običan Vladin izborni program

Makorekonomska politika je dužnost Vlade, a ne kao što oni kažu dužnost i odgovornost građana, rekao je na konferenciji šef SDP-a, Z. Milanović
Vidi originalni članak

Šef SDP-a Zoran Milanović u ponedjeljak je sazvao konferenciju za novinare nakon što je premijerka Kosor objavila ukidanje harača. Milanović kaže kako je taj Vladin program zapravo poluizrađeni izborni program i lista želja koju je SDP stalno predlagao, piše Večernji.
- Makorekonomska politika je dužnost Vlade, a ne kao što oni kažu dužnost i odgovornost građana - rekao je Milanović. Dodao je da bi bilo pošteno da Vlada odmah raspiše izbore i provjere mišljenje građana. Milanoviću nije jasno zašto je Vlada sada iznijela ove prijedloge te kaže da SDP nema povjerenja da će Vlada to dobro odraditi.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • džag 19.04.2010.

    vjerovat ću milanoviću jedino ako pokrene ovaj narod pa i mene na traženje prije vremenih izbora i traži zabranu rada hdz-a

  • sparrow 19.04.2010.

    količina bahatosti ovog kvazipolitičara je stvarno bezgranična,jedino kaj zna reči je izbori, drug Josipović blati nas branitelje i cijeli narod nekakvim ISPRIKAMA,ma katastrofa,nikakve akcije,nikakve ideje,ništa konstruktivno-samo pluvanje po svemu i idemo na izbore-BAŠ STE JADNI MILINOVIĆU,JADNI. da nema gospodićne Opačić koja jedina od vas svih zna izgovoriti nešto konstruktivno i smisleno bili bi totalnai jad i bijeda, dajte se ljudi pogledajte u ogledalo i zapitajte se kaj delate !!!

  • peroperic 19.04.2010.

    zaradite si sami za plaće,svi bi pare za ništa rada a činjenica je da 99% Hrvata ništa ne radi a oće plaće. živio Milanović, Živio SDP!

Komentiraj...
Vidi sve komentare