To je to što me zanima!

Milanović: Plenković urotnicima proglašava one koji pišu o njegovom kriminalu i korupciji

Slobodni mediji prijetnja su Plenkovićevom kriminalnom režimu i ako ih ne može kupiti onda će ih ušutkati represijom i silom, napisao je Zoran Milanović
Vidi originalni članak

Zadnjeg dana izborne kampanje na Facebooku se u ponedjeljak ujutro opet oglasio i predsjednik Zoran Milanović koji je još jednom udario po Andreju Plenkoviću u poduljem postu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Andreju Plenkoviću ne smetaju pljačka države i korupcija koju godinama provode članovi HDZ-ovog kartela. Ne smeta mu što vodi najkorumpiraniju Vladu u hrvatskoj povijesti. Ali smetaju mu oni koji govore o tome i mediji koji još uvijek slobodno pišu o njegovom kriminalu i korupciji. I kao svaki raskrinkani i ugroženi diktator, Plenković ih proglašava neprijateljima i urotnicima. Zato je, sada je valjda svima jasno, donio Lex AP i zato Turudića pod svaku cijenu želi instalirati u DORH  - napisao je Milanović te nastavio.

- Slobodni mediji prijetnja su Plenkovićevom kriminalnom režimu i ako ih ne može kupiti onda će ih ušutkati represijom i silom. I tome se moramo suprotstaviti, jer bez slobodnih medija nema slobodnog društva. Nakon 17. travnja ćemo odmah ukinuti Lex AP i zaustaviti zakupce oglasnog prostora koje je Plenković pretvorio u svoju propagandnu mašineriju preko koje kupuje i kontrolira medije. Dosta je! - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • VRB 15.04.2024.

    Baš kao i svaki diktator...ali ne zaboravimo da je sve i jednome došao kraj. Neke su građani umlatili toljagom unjegovoj fotelji.

  • ludđak 15.04.2024.

    Pupavac,bane,alemka capak beroš…..glasajte ljudi

  • himbaiznamibije 15.04.2024.

    Zoki, ti ćeš nakon 17. travnja biti miran i tih k'o bubica i Plenkyju potpisati onaj papir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare