To je to što me zanima!

Milanović poručio Mostu: Naši uvjeti su takvi kakve smo rekli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
S Mostom smo počeli razgovore o reformama, a sada se sve svelo na to tko će biti predsjednik vlade i funkcije. Nažalost, to tako biva, navodi Zoran Milanović
Vidi originalni članak

Nakon što je Most objavio da nastavljaju pregovore s HDZ-om , ali i da su SDP-u i dalje vrata otvorena, koalicija Hrvatska raste, na čelu sa šefom SDP-a Zoranom Milanovićem , teško se miri s takvom odlukom. Nakon konzultacija s predsjednicom, Hrvatska raste je održala konferenciju za novinare na kojoj je Milanović ustvrdio da Most odlukom da nastavlja pregovore s HDZ-om zapravo postaje mostobran za povratak kriminalnih radnji na vlast , a zatim je kasno navečer i Ivan Vrdoljak iz HNS-a ustvrdio da se Most za HDZ-ovu koaliciju odlučio i prije izbora.

POGLEDAJTE VIDEO: Milanović o Mostu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve ove 'napade' Most je odbacio i demantirao.  Mostov Tomislav Panenić pozvao je Milanovića i koaliciju Hrvatska raste da im se pridruže, te da i oni budu mostobran kako se kriminalne radnje, koje Milanović spominje, ne bi ponavljale.

Milanović se zatim, u utorak navečer, još jednom obratio javnosti, i to preko svoje Facebook stranice .

Sada u prilično mirnijem tonu napominje kako da su oni i dalje za razgovor, ali da su njihovi uvjeti takvi kakve su rekli.

Milanovićevu objavu prenosimo u cijelosti:

'Razgovarali smo s MOST nezavisnih lista dugo i naširoko u najboljoj vjeri. Počeli smo s reformama i to se u međuvremenu negdje izgubilo. Sada se sve svelo na to tko će biti predsjednik vlade i funkcije. Nažalost, to tako biva . Na svoje programske stavove koje smo uputili Mostu još uvijek nismo dobili odgovor. Mi jesmo za razgovor s Mostom, naši uvjeti su takvi kakve smo rekli. Bez foliranja, lažnjaka . Nema kimanja glavom, a držim figu u džepu. To nije naše ponašanje.'

Idi na 24sata

Komentari 396

  • AnteG 16.12.2015.

    Zoki pred cijelom hrvatskom si granatirao i bombardirao MOST preko medija! I to smo svi svjedočili! I bahato si se držao svoje fotelje, pa si diktirao uvijete... no kako ti nije jasno da je KRAJ!!??!? Ne diktiraš ti uvjete! MOST ne zanimaju te fotelje kojima se ti sad razbacuješ! TREBA REZAT saborničke plaće! Tvojih 40 000kn mjesečno! Ukinut pola onih radnih mjesta koje ste izmislili po raznim agencijama za stranačke direktore! AJMO PETROV!

  • big blue 16.12.2015.

    Sad se vidi koliki je Milanović jadnik, uvjetovati nešto jedino možeš ukoliko imaš većinu, a u ovoj trgovini uspjevaju oni prilagodljivi. Nećeš da se mijenjaš, hoćeš da popušiš. Nećete sa ovima ili onima, ok gdje su ti zakoni koje ste trebali izglasati da takvi osuđivani i sa procesima iza sebe uopće mogu ući u politiku i sabor?

  • škver 16.12.2015.

    hdz,je i ranije tribao tutor da ga kontrolira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare