To je to što me zanima!

Milanović poručio sindikatima: Vika nas neće izvući iz krize

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Milanović je pozvao sindikate da shvate kako je stanje u državi ozbiljno i da preuzmu dio odgovornosti. Istaknuo je kako je stanje ozbiljno, ali nije dramatično
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović je u četvrtak poručio sindikatima koji se protive vladinim mjerama potrošnje da "velike riječi i galama neće izvući Hrvatsku iz krize". Pozvao je sindikate da shvate kako je stanje u državi ozbiljno i da preuzmu dio odgovornosti.

- Stanje je ozbiljno, ali nije dramatično. Ukoliko budemo pristupili problemu na taj način, onda izlaz postoji, i to vrlo širok i svijetao. Očekujemo od svih da to shvate. I od dijela sindikata, bez obzira što se s time ne slažu - rekao je premijer. Milanović je istaknuo da Vlada ne misli nikoga izazivati i provocirat svojim potezima, niti bilo što radi da bi nekome napakostila ili nanijela štetu, nego donosi nužne i teške odluke i čini sve da bi one bile što manje teške.

- Dali smo neka obećanja, ja sam ih osobno dao, a dajem ih vrlo malo. I u kampanji smo davali vrlo malo obećanja. I očekujemo da nam se bar malo vjeruje - kaže Zoran Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • zkovac89 12.10.2012.

    koji ko-- dijeli minuse

  • mikmar 12.10.2012.

    drama aj ti lipo u kazalište pa tamo ti je misto

  • Miroslav J 12.10.2012.

    Vlada je napravila veliku pogrešku kada je ostavila hdz-ov kadar na srednjim i nižim upravljačkim pozicijama u nadi da će oni provesti predviđene reforme. Pokazalo se da od toga nema ništa, te je potrebna hitna čistka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare