To je to što me zanima!

Milanović pozvao novu Bond djevojku da dođe u Hrvatsku

Premijer je nakon sastanka s Cameronom bio na predstavljanju novog slogana i spota Hrvatske turističke zajednice. Družio se s Naomi Harris i Slavenom Bilićem
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović je u četvrtak boravio u Londonu gdje se sastao s britanskim premijerom Davidom Cameronom, a nakon sastanka je bio na predstavljanju novog spota i slogana Hrvatske turističke zajednice (HTZ). Na promociji u Londonu bili su i Slaven Bilić te nova djevojka Jamesa Bonda iz filma koji još nije u kinima Naomi Harris. Milanović je glumicu pozvao da dođe u Hrvatsku.

Ona je rekla da jedva čeka upoznati našu zemlju te je naglasila kako joj se novi slogan HTZ-a "Full of life" jako sviđa.

- Odlično zvuči! Ali treba reći da nije sve u sloganu. Hrvatska je izvanredna turistička destinacija. Recimo, pogledajte Split. Nije lokal patriotizam, ali taj grad nikad nije bio bio kao danas, ovako lijep za prošetati, popiti kavu, pun života - rekao je Slaven Bilić, piše Večernji list. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • colonelo 03.10.2015.

    ... glavni razgovor, a i to smo platili 5 milijuna, Zoke sekretara bio je sa novom bondovom djevojkom ... on se sprda sa Vrhovnicom da je išla u "shoping" ... a što je ovo nego skupi cirkus ? ... jel vama dragi moji jasno da smo mi ovo platili 5 milijuna kuna ? ... ovo presehravanje po Londonu odnese nam 5 milijuna kuna ... strava ...

  • suza13 02.10.2015.

    helou aj em prajm minister of republik kroejša,maj frend ivica pačić prajm minister of srbs spoke ingliš dej bifor jesterdej et london.mejbi bejbi ju lisen det spič??

  • 111B 02.10.2015.

    Milanović u shoppingu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare