To je to što me zanima!

Milanović: Prgomet je mene zvao na sastanak, ne ja njega

Mislim da imamo podršku svih osam predstavnika nacionalnih manjina. Pričekajmo još dan-dva, rekao je Milanović. Vjeruje da će do idućeg tjedna imati 76 potpisa
Vidi originalni članak

Treba nam podrška Mosta, ja se ne razmećem kao moji politički protivnici. Sutra počinju pregovori. Vidjet ćemo što je moguće prema stajalištu Europske unije. Reforme ovise i o tome. Postoji moguće i postoji ono o čemu moramo razgovarati. Razgovarat ćemo u četiri grupe resora i vjerujem dogovoriti se s Mostom, rekao je premijer Zoran Milanović u razgovoru za N1.

Dodao je kako vjeruje u podršku predstavnika nacionalnih manjina.

- Mi ne proždiremo svoje partnere. Tko god je u koaliciji s nama živi i diše. Mislim da imamo podršku svih osam. Pričekajmo još dan-dva - rekao je Milanović.

Na pitanje hoće li idući tjedan za konzultacije s predsjednicom imati 76 potpisa, kazao je kako se nada, ali ne može potvrditi. Dodao je kako misli da je Most jedinstven.

Na pitanje je li mu naškodio tajni sastanak s Dragom Prgometom, odgovorio je:

- Nije tajan sastanak. Bio je na njegov prijedlog. On nije zastupnik Mosta. Našli smo se, ne jednom. Žao mi je što se to tako dogodilo u Mostu, ali to je njihova stvar - zaključio je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 325

  • Herzog(315178) 17.11.2015.

    Milanović je čovjek bez kontrole .!

  • Mercedes s klasa 17.11.2015.

    Zanimljivo, nitko od medija koje kontrolira Milanović nije pitao tog Zorana Milanovića vrlo jednostavno pitanje: 'Ako je Vama, g. Milanović, prihvatljivo nakon zvaničnog razgovora s MOST-om ići na tajni s Prgometom, bi li imali razumijevanja da je i Petrov učinio isto - da je, recimo, nakon razgovora s SDP-om odjurio u neki mračni podrum (ili stan s gustim zastorima) u Lici ili Opatiji, i tamo počeo s Komadinom i Toninom Piculom dogovarati sastavljanje vlade bez znanja Zorana Milanovića i vlade u kojoj npr. ne bi bilo Zorana Milanovića?'. Sve ovo pokazuje da je Milanović spletkar, nedostojan ne samo funkcije premijera, već uopće bavljenja politikom.

  • StjepanValjak 17.11.2015.

    Čemu panika braćo,pobjedili smo mi domoljubi i proslavili tortom i šampanjcem.Što vam je zašto ste na aparatima

Komentiraj...
Vidi sve komentare