To je to što me zanima!

Milanović prihvatio debatu kod Stankovića, a Karamarko šuti

Premijer Milanović odmah je prihvatio Stankovićevu ponudu za sučeljavanje s Karamarkom u emisiji Nedjeljom u 2. Šef oporbe još se nije oglasio u vezi ponude
Vidi originalni članak

Iako se premijer Milanović s Karamarkom, nakon njegova pisma, nije želio sastati u četiri oka, odmah je prihvatio poziv za sučeljavanje u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2

No, od Karamarkove službe za odnose s javnošću još uvijek nije stigao nikakav odgovor pa nije jasno želi li se i šef oporbe pojaviti u emisiji Aleksandra Stankovića, piše Novi list.

- Predsjednik SDP-a u više je navrata i sam pozivao Karamarka na razgovor o svim relevantnim temama, stoga, naravno, prihvaća da to bude i u emisiji Nedjeljom u 2. Nadamo se da će se predsjednik HDZ-a također odazvati, rekli su u SDP-u.

Stanković je objasnio kako je došlo do toga da dvojici vodećih hrvatskih političara predloži da gostuju u njegovoj emisiji:

- U nedjelju tijekom razgovora s Ivom Josipovićem, usred emisije, palo mi je na pamet da uputim poziv Milanoviću i Karamarku, s obzirom da prvi nije bio u mojoj emisiji otkad je premijer, a drugi nikad. Pomislio sam, možda bi pristali zajedno doći, kad to već pojedinačno odbijaju. Dakle, bio je to, istina, neformalan, ali sasvim ozbiljan poziv - rekao je Stanković.

Idi na 24sata

Komentari 513

  • zumbač 27.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Satnik Dušan Jugović 27.05.2015.

    Debata sa Milanovićem na partijskoj televiziji pod dirigentskom palicom drugara bre podobnog Stankovića, hoće opet nestajati tona i slike koo kada je Tomac govorio o drugarima iz SDP-a?

  • perobao 27.05.2015.

    Lako je polozit ispit, kada su ti pitanja u dzepu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare