To je to što me zanima!

Karamarko odbio Milanovića: Suočavaj se s nezaposlenima

Karamarko je odbio poziv Zorana Milanovića na javno sučeljavanje prije službenog početka izborne kampanje. Milanović je ranije rekao da je spreman prihvatiti poziv
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko  odbio je poziv Zorana Milanovića na javno sučeljavanje prije službenog početka izborne kampanje.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Poručujemo Zoranu Milanoviću da se u ovom trenutku sučeljava s nezaposlenima, blokiranima, ovršenima, obespravljenima  i svima onima kojima je njegova Vlada život učinila nesnošljivim. Mnogi od njih dali su mu mandat da rješava probleme, a on bi, umjesto toga, raspirivao atmosferu obračuna. 

Učestalo zazivanje sučeljavanja samo je nastavak Milanovićevog svađalačkog ponašanja i medijskog spina, umjesto da se bavi rješenjima o tome kako izvući zemlju iz krize. Zato ćemo ga svi zajedno poraziti na izborima, jer to je, očito, jedini jezik koji Zoran Milanović razumije.

Sučeljavanje ili javna debata političkih suparnika bit će kada za to dođe vrijeme, odnosno u službenom dijelu kampanje, kada i nalažu pravila političke utakmice. Kad se u SDP- u već toliko pozivaju na demokratske standarde, demokratski je prvo objaviti datum izbora, jer ga njihov predsjednik zna, a ostali ne", zaključuju iz HDZ-a.

Podsjetimo, iz SDP su objavili da "ukoliko poziv na javnu TV debatu s gospodinom Karamarkom bude upućen od nacionalne televizije, odnosno emisije "Nedjeljom u 2" HTV-a, ili od drugih televizijskih kuća, predsjednik SDP-a i premijer Milanović će se takvom demokratskom dijalogu odazvati". Ipak, napomenuli su kako službeni poziv od voditelja NU2 Aleksandra Stankovića  još nije zaprimljen.

Idi na 24sata

Komentari 308

  • Diaz22 28.05.2015.

    Karamarko je pozvao Milanovića na razgovor u četiri oka koji Milanović izbjegava, on bi se radije sučeljavao kod Stankovića. Dakle zaključak je jasan - on bi radije potrošio sat vremena na bespredmetno laprdanje kod Stankovića koji će raditi show, nego sjeo s Karamarkom za stol i dogovorio što će napraviti i kako ćemo izaći iz krize. Pametan premijer. Slučajna država, jel da. Sramota.

  • bravar001 27.05.2015.

    G.Karamarko kad sam završio 2.puta na burzi na vlasti je bio H.D.Z.ne da su ovi bog zna što ali vi ste uništil ovu državu.Sad kad gledam vijesti i vidim šukera ,miloševića ,jandrokovića i kad oni počnu pričati što ne valja i što bi trebalo učiniti mani tlak narastena 200.pa bili su na vlasti prije ovih 8.godina i ništa semuzimanja novih kredita,kao što rade i sad ovi,ali ove mogu i shvatiti,jer kad uništiš sve što je stvaralo dohodak nije se lako pokrenuti istvoriti novu proizvodnju.Nestvara se to preko noći zato trebaju godine.

  • zmaj4444 27.05.2015.

    zoki imas ti pametnijih stvari scim bi se trebao suočavati nezaposlenost, gospodarstvo, poljoprivreda, nesposobni ministri itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare