To je to što me zanima!

Milanović: Ratku ljudski želim sve najbolje, a sud neka odluči

Milanović, Čačić i Grgić u Varaždinu su sudjelovali na predstavljanju gospodarske platforme "Plana 21" Kukuriku-koalicije. Milanović se osvrnuo i na suđenje Čačiću
Vidi originalni članak

U Varaždinu je u srijedu predstavljena Gospodarska platforma Plana 21 Kukuriku koalicije. 

- Nema spektakularnih rješenja. Pitanje je samo tko može ukloniti probleme, a aktualna Vlada dokazala je da je nesposobna realizirati projekte potrebne Hrvatskoj - rekao je Radimir Čačić. 

Zoran Milanović bio je iznenađen viješću o srbijanskim optužnicama za Vukovar. 

- To mi je prvi glas. Hrvatska i Srbija morat će sjesti za isti stol, prestati s prepucavanjima i napokon početi raditi ozbiljan posao jer je to u interesu građana s obje strane granice - kaže Milanović.

Predsjednika SDP-a ne brine da bi mađarski proces protiv Radimira Čačića mogao imati utjecaj na izborni uspjeh Kukuriku-koalicije.

- Ljudski mu želim sve najbolje, a neka mađarski sud donese odluku o krivnji ako je Čačić uopće kriv. I Ratko je rekao da će se ponašati ovisno o rezultatu suđenja. Sada je ionako prerano govoriti o izbornim listama, izgledu nove vlade i imenima ministara. O tome ćemo kada dođe vrijeme - zaključio je Z. Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Nisam Taj 22.09.2011.

    Zelim samo reci da me cacic ugodno iznenadio prihvacanjem odgovornosti,to je zaista rijedak slucaj u nasih politicara. To mi samo potvrđuje da su u kukuriku koaliciji ipak malo iskreniji od kriminalaca u hdz-u...

  • antonijo 22.09.2011.

    Kakva je to budala od milanovica da kaze ako je kriv, svakoj je budali dovoljno i bez suda znat da je cacic kriv, mozda je to novina u hrvata da ako nekog ubijes samo tako prode. Zna se da u hrvatskoj prolaze ljudi sa ubistvima jer se dobro potplacuju sudci i politicari.

  • kinezojapanac 22.09.2011.

    Evo vam odgovora di sam bio kad je SDP sa glupavim Budišom bio na vlasti ono malo jada i čemera. Bio sam na Splitskoj rivi i nisam mogao vjerovati šta su lopovi i domači izdajnici laprdali i koje su sve radnje poduzimali kako bi spriječili bilo kakvu moguču neželjenu operaciju koja bi razotkrila KRIMINAL U POVOJIMA. Neka sad na miru odrade 2 godine, a one druge dvije, zapamtite moje rijeći, bit će RELAKSIRANIJE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare