To je to što me zanima!

Milanović: Sanader govori kao Slobodan Milošević

Šef SDP-a je na predizbornom skupu u Zaprešiću kazao kako je slogan 'Idemo dalje' nekad koristio i srpski diktator. Sanaderu je poručio: Gotovo je!
Vidi originalni članak

'Idemo dalje' slogan je koji je svojevremeno koristio i Slobodan Milošević, rekao je Zoran Milanović pred svojim stranačkim pristašama u Zaprešiću.
- Ali znate što je na to poručila demokratska oporba Srbije: Gotovo je! - dodao je Milanović na skupu čime je svom političkom rivalu Ivi Sanaderu poslao simboličnu poruku. Šef SDP-a zaključio je da slogan “Idemo dalje” koriste oni koji nemaju ništa za reći.
Na predizbornom skupu bila je i Račanova udovica Dijana Pleština, a stranački su pristaše od nje i Milanovića tražili autograme.
Glasnogovornik HDZ-a Ratko Maček Milanovićevu usporedbu Sanadera s Miloševićem opisao je kao komunikaciju ispod svake razine.
- To je ionako jedino što SDP i njegov član - dvojca bez kormilara - znaju. Hrvatska će presuditi 25. studenoga i onima kojima ponekad, a to je sve češće, nedostaju obrisi elementarnog kućnog odgoja. A jedina retorika je siktanje i uvrede. Jednom riječju: tužno - rekao je Maček.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • diki 06.11.2007.

    Je...te, što je Maček sada postao bistar. On kaže da je SDP jedino što preostaje siktanje i vrijeđanje. Pa Mačekov šef to radi cijelo vrijeme, sikće, vrijeđa a o elementarnom kućnom odgoju niti jedan nezna ništa. Maloj djeci se govori da se prstom i rukom ne maše kada se razgovara a Mačekovj šef s kućnim odgojem maše rukama i prijeti prstima da je to milina. A iMačeki bi prestao malo lagati za početak i kazati istinu ili bi morao plakati jer istina boli.

  • zelenožuti 06.11.2007.

    na tv bi bilo bolje da stave ljubav u zaleđu još jedanput umjesto ovog izbornog ciganjenja

  • zgbxl 06.11.2007.

    Sa verbalnim napadima, siktanjem, podmetanjem opoziciji je prvi poceo HDZ ! Kad nece ici milom onda ce to silom! Sada su cak mobilizirali Crkvu da vode KRIZARSKI RAT protiv SDPa! Nema sta, dobro znaju da su vec izgubili! Ranjena je ta zvijer -HDZ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare