To je to što me zanima!

Milanović se pohvalio: Rast BDP-a je rezultat našeg rada

Ovo su rezultati našeg rada u četiri godine koje nismo potratili i spremni smo u svakom trenutku preuzeti odgovornost za zemlju, jer ovo što danas imamo u Hrvatskoj je loše, tvrdi šef SDP-a
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović prokomentirao je u petak na svom Facebook profilu porast BDP-a u lanjskom četvrtom tromjesečju za 1,9 posto ocjenom kako je to rezultat rada njegove Vlade u protekle četiri godine.

Objavu prenosimo u cijelosti:

'Brojke i činjenice govore o našem radu u protekle četiri godine, što dokazuje i rast BDP-a u četvrtom tromjesečju 2015. Nismo, ni plakali ni kukali, a posebno nismo odustajali i ovoj Vladi smo ostavili bolju Hrvatsku. Ovo su rezultati našeg rada u četiri godine koje nismo potratili i spremni smo u svakom trenutku preuzeti odgovornost za zemlju, jer ovo što danas imamo u Hrvatskoj je loše i to je vidljivo iz dana u dan'.

 

Milanoviću se pridružio i Gordan Maras.

'Gledam smjernice za izradu proračuna. Neće to biti nikakav proračun zaokreta nego gospodin Orešković nastavlja našu politiku smanjenja deficita na račun rasta BDP-a koji je ostvarila vlada Zorana Milanovića. Ništa novo ne nude osim nestabilne vlasti, skandala i koalicijskih sukoba. Kako kaže premijer "sednite dole", zbrojite se ljudi i počnite raditi' - objavio je Maras na Facebooku.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • zlatkoli 26.02.2016.

    Milanoviću tvoje izjave su za nekoga tko ne zna Hrvatski! Nadalje tvoja je izjava da ćeš si odsjeći desnu ruku ako ne podigneš slavoniju što sve govori o tvojoj riječi i tebi. Nadalje tvoje riječi " građanima je dobro ali oni to još ne shvaćaju" sve govori o tebi...

  • Lun@ 777 26.02.2016.

    Niste ništa drugo ni zaslužili nego da vas ovakvi vode. Kakav je bio BDP prije stupanja na vlast SDP-a, dajte malo i o tome. Tko je uništio, unazadio i pokrao Hrvatsku i njene građane, malo i o tome. Tko je torbario novce iz javnih poduzeća, dajte malo i o tome. Čija partija je pred sudom proglašena zločinačkom, malo i o tome. Bivši predsjednik zločinačke završio u zatvoru, još malo i o tome možete pričati. Ali ne, o tome se ne priča, mislite da svi imamo amneziju. Nemamo. I realno, kako će ova vlada raditi, napredovati, rasti BDP znati ćemo tek za godinu, dvije. Sve što je dobro napravljeno Karamarko si kako čujemo svakodnevno pripisuje sebi, iako je na vlasti tek mjesec dana. Svašta nešta.

  • croaticum 26.02.2016.

    Netko napisa, po meni, jako interesantno misljenje, tvrdi da je milanovic u sprezi sa hdz-om i da namjerno unistava sdp, bummm. Pogledajmo malo dogadanja u retrovizor, njegovi napadi na Ruzu Tomasic i Ruza je slavila velicanstvenu pobjedu, njegovo mijesanje u partijske izbore u Zagrebu, Ostojic izgubi i ON ga se rijesi, njegovo "pomaganje" josipovicu i njega se je rijesio, pogledajmo sve izgubljene izbore sdp-ovaca, tko je kriv, Picula, Linic, Komadina ili pak ON, jovanovic, maras, stazic, opancic, grcic ili moguce apsurdni biraci? Tesko pitanje, jako tesko za odgovoriti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare