To je to što me zanima!

Milanović u Širokom: Hrvatska će pomoći, ali ne milostinjom

Milanović se u Širokom Brijegu sastao s predstavnicima Zapadnohercegovačke županije i općine Široki Brijeg. Susreo se i s predstavnicima gospodarstvenika
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović je tijekom drugog dana službenog posjeta BiH posjetio Široki Brijeg, a poslijepodne bi treba stići u Mostar, piše Večernji list.

Poslije 11 sati Milanović se u Širokom Brijegu sastao s predstavnicima Zapadnohercegovačke županije i općine Široki Brijeg. Susreo se i s predstavnicima gospodarstvenika. 

- Hrvatska će pomoći, ali ne milostinjom, nego kroz fokusiranje programa i koncentrirana ulaganja, uz nastavak potpore i nekim prijašnjim projektima poput bolnice i Sveučilišta u Mostaru - izjavio je nakon sastanka Milanović.

Dodao je kako nije došao po glasove, nego razgovarati i pomoći pa će se tako poslijepodne u Mostaru sastati i s vodstvom HNS-a kojeg čine, kako je kazao, "stranke koje su dobile puno glasova i koje su zaslužile da ih se čuje". Milanović je zaključio kako se u odnosima Hrvatske i BiH "ne bi trebalo ništa bitno promijeniti". prenosi Radio Široki Brijeg.

Premijer bi se poslijepodne trebao sastati s predstavnicima Hercegovačko-neretvanske županije i Mostara te prošetati gradom. Milanović bi kasnije trebao posjetiti i Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar te na mostarskom Sveučilištu izlagati na temu ''Hrvatska pred ulaskom u EU''. Svoj prvi službeni posjet završit će susretom s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • nuša matanova 29.02.2012.

    bila sam skeptična prema njemu ,a da se nije prominija je, ali vidit ćemo tek je krenija

  • dahhmal 28.02.2012.

    Kaj nam nije dosta pritaizacije na hercegovački način još lovu da im šaljemo,bolje se ti dragi premijeru o svojoj kući brini.

  • TeamSiroki 28.02.2012.

    E ovako da i ja jednu riječ dam kao građanin Širokog Brijega...Iako nisam za nijednu stranku jer većinom su sve iste, potez dolaska premijera RH u Široki Brijeg sam sa osmijehom primio, veliko je to za nas građane da je premijer (SDP) došao u Široki, al evo i ovo da kažem, te novčane donacije i pomaganja nisu ništa puno pomogle jer je se većinom pokralo a malo novca završilo gdje je trebalo.(znamo koliko je se gradila bolnica u mostaru) potrebna je politčka pomoć da se zalagaju za hrvate u bih, da već jednom dobijemo što nas zapada, stranac sam ako dođem u HR a isto tako stranac sam ako dođem u Sarajevo!? gdje je tu logika, dragi premijeru pomozi ti napaćenom narodu na tom putu da se i hrvati u BiH nešto pitaju...Samo mi nikada jasno neće biti zašto toliko mržnje prema hrvatima iz bh ima!? Jel zato što smo i mi Hrvati, što su nam roditelji branili i borili se za neovisnu RH!?Ili je zbog toga što i dan danas mislite da smo puni ko brodovi i da smo ukrali vaš kruh!? Nikada mi jasno to neće biti, al evo još jednom hvala premijeru, nadam se da će se zalagati za "svoj" narod!

Komentiraj...
Vidi sve komentare