To je to što me zanima!

Milanović želi Ostojića u borbi za gradonačelnika Zagreba?

Iako su se početkom tjedna sastali Milanović, Bernardić i Ostojić još nitko ne zna hoće li zaista aktualni ministar zdravlja u utrku za Zagreb protiv Milana Bandića
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a i premijer Zoran Milanović početkom tjedna sastao se s Davorom Bernardićem i ministrom zdravlja Rajkom Ostojićem pa su mnogi mediji počeli špekulirati da se Bernardića želi zamijeniti Ostojićem u utrci za gradonačelnika Zagreba. 

Ipak, iz predsjedništva stranke još nitko nije službeno obznanio takav potez iako ankete pokazuju kako Bernardić gubi od Bandića. U SDP-u su to protumačili kao znak za uzbunu jer stranka vlast u metropoli ima od 2000. godine. 

Iz najužeg vodstva stranke za sada uvjeravaju kako nema odluke o promjeni kandidata za čelo Zagreba, doznaje Jutarnji list. No nije sve tako jednostavno jer Bernardićeva kandidatura može biti povučena ako on to sam učini, ako Gradski odbor promijeni odluku ili ako Predsjedništvo stranke raspusti Gradski odbor i novo vodstvo zagrebačkog SDP-a izabere drugog kandidata.

Bernardić navodno povlačenju nije sklon, a ni Ostojić nije oduševljen. Ipak, neki smatraju da će se 'bude li trebalo' složiti sa zahtjevima šefa stranke, ali da mu je, ako želi jednog dana preuzeti SDP, bolji start sa čela Zagreba nego iz Vlade. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • dahhmal 10.12.2012.

    I kak ti da nas vode kad se među sobom nemreju dogovoriti oko fotelja i kaj da veliš osim da nam ne bu bilo bolje dok nas ovi nespsobnjakovići vode

  • fidron 10.12.2012.

    Daleko je i dogurao, prezelen je...

  • zeko mrkvica 09.12.2012.

    nemojte ljudi.....treba i ,meni asfaltirati pristup do štale

Komentiraj...
Vidi sve komentare