To je to što me zanima!

Milanovićeva čestitka: 'Uskrs slavimo s nadom u bolje sutra'

Premijer je uputio vjernicima čestitku u kojoj je poručio da je blagdan Uskrs vrijeme pobjede svjetla nad tamom, iskrenosti nad licemjerjem, potpore nad podmetanjem
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović uputio je vjernicima uskrsnu čestitku, u kojoj stoji: 

"Svim vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, čestitam najveći kršćanski blagdan! 

Kršćanskim je vjernicima svetkovina Uskrsa oduvijek vrijeme snažnijeg suočavanja s vlastitim odlukama, s čestitim propitivanjem svojih postupaka i njihovog sklada s proglašenim moralnim vrijednostima. Uskrs slavimo s nadom u novi početak i s vjerom u bolje sutra. To je vrijeme ulaganja u zajedništvo i solidarnost, vrijeme istinskog poštivanja i uvažavanja, pobjede svjetla nad tamom, iskrenosti nad licemjerjem, potpore nad podmetanjem. 

Prihvatimo stoga otvoreno i bez sustezanja ovu opću poruku i nastavimo složno s traženjem rješenja za izazove s kojima se susrećemo.

U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, želim da vam blagdan Uskrsa bude ispunjen mirom i radošću te da ga provedete u krugu obitelji i najmilijih. 

Sretan Uskrs!"


Idi na 24sata

Komentari 145

  • kamik 05.04.2015.

    'Uskrs slavimo s nadom u bolje sutra' a ja bi rekao da ovaj narod to vec cini vise od 20g i jedino to ga drzi da prezivljavamo sve ove godine dok nas gulite baz milosti i morala! sva je sreca da ne zivite vijecno pa ima nade !

  • fenix77 05.04.2015.

    Izgleda da se Zoki preobratio, baš kao što su katarzirani lopovi odjednom pošteni i pametni.

  • tigar 007 05.04.2015.

    za bolje sutra. napravi vec nesto ili se makni sa vlasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare