To je to što me zanima!

Miletić će zamijeniti Jakovčića na svim sastancima koalicije

Predsjedništvo IDS-a sastat će se danas u 15 sati, a raspravljat će o aktualnoj političkoj situaciji u Istri. Miletić će do izbora ići na sastanke Kukuriku koalicije
Vidi originalni članak

Predsjednika IDS-a Ivana Jakovčića na sastancima koordinacije Kukuriku koalicije zamijenit će pulski gradonačelnik Boris Miletić, javlja Media servis.

Predsjedništvo IDS-a sastat će se danas u 15 sati, a raspravljat će o aktualnoj političkoj situaciji u Istri. Po završetku sjednice predviđene su izjave za novinare.

Podsjetimo, nakon što je SDP odlučio podržati Damira Kajina u kandidaturi za istarskog župana Jakovčić je poručio da s premijerom Zoranom Milanovićem neće razgovarati do lokalnih izbora.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Trigger_1 08.01.2013.

    ehh, sada opet slušati priče, treba nova bolnica, gradski bazen, autobusni kolodvor, glazbena škola, starački dom, sveučilišni kampus, Brijuni rivijera, Kaštjun, Tržnica, gospodarske zone... do izbora če graditi kule od karata , a onda tko te j..e sljedeće 4 godine... dobičeš fritaju na kraju godine na portarati i tjt.. Svi političari su poput krpelja, kad se zakače , samo sišu krv ...

  • mily 07.01.2013.

    kerum ne dolazi na posao--plaća mu dolazi, nino neće na sastanke-- pretpostavljam da će mu plaća dolaziti. Jel to tako ide kod nas??? Imamo neke dobre zakone!!!

  • zdrawe 07.01.2013.

    ja na tvom mjestu ni blizu nebi isao na sastanke,, nikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare