To je to što me zanima!

Milica živi u kontejnerskom naselju u Glini: 'Ovdje ćemo umrijeti, neće biti obnove'

Strgar kaže kako je podnijela zahtjev za obnovu, ali "nas nitko ništa ne obavještava, čujemo samo ono što kažu na televiziji". Rado bi, kaže, pristala na zamjensku kuću.
Vidi originalni članak

Sve što sam za života radila, sve je uništeno - rekla je za N1 Milica Strgar koja, nakon što joj je u potresu u Glini stradao dom, još uvijek živi u kontejnerskom naselju . 

402 DANA OD POTRESA Na Baniji započela gradnja prve zamjenske kuće nakon potresa: 'Srce nam je veće nego kuća'

- U kontejneru je užasno, jako je hladno, grijanje mora raditi 24 sata da bismo mogli funkcionirati unutra. Suho je. Stavljam vlažne krpe na grijalice da ima malo vlage. Tu ste 24 sata, svako se zavuče u tu konzervu i svi smo tu, svako je jadan, plače, kuka… Od obnove ništa, a nadali smo se - rekla je.

VELIKI INTERVJU Dogradonačelnica Gline: 'Da žene vladaju svijet bi bio puno bolji, ja sam tu da pomažem'

'Ovdje ćemo umrijeti, neće biti obnove'

Strgar kaže kako je podnijela zahtjev za obnovu, ali "nas nitko ništa ne obavještava, čujemo samo ono što kažu na televiziji".

JE LI POČELA ILI NIJE? Medved rekao da je izgradnja kuća počela, a Horvat okrivio medije za zbunjivanje javnosti

Rado bi, kaže, pristala na zamjensku kuću.

- Rado bih pristala, imam i mjesto gdje bih je stavila. Ja mislim da ćemo mi svi ovdje ostati, da ćemo umrijeti, a da obnove neće biti - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ichbin2 04.02.2022.

    Mladi otisli a za ove penzice dok se obnovi, velika je vjerojatnost da zbog starosti nebudu dozivili obnovu. Tako da je poprilično u pravu

  • Lukiće 04.02.2022.

    Nepotrebno je obnavljati kuće kad u njima neće nitko živjeti, pogledajte koliko poslije rata obnovljenih kuća kod Lipika zjapi prazno. 

  • 04.02.2022.

    Bako , jesi glasala za HDZ ? Kladim se da jesi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare