To je to što me zanima!

Milijanu Brkiću pozlilo na misi u Kninu, odveli ga na infuziju

Slabost je 
osjetio tijekom mise. Brzo se uspio oporaviti. Upućeni kažu da Brkić još od rata osjeća zdravstvene poteškoće te da je i ranije imao problema s cirkulacijom i srcem
Vidi originalni članak

U crkvi Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu u petak je vladala velika gužva, a temperatura je prelazila 40 stupnjeva.

Zamjeniku šefa HDZ-a Milijanu Brkiću pozlilo je dok je bio na misi povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Odmah su ga odvezli u kninsku opću bolnicu, gdje je primio infuziju. Brzo se oporavio i nakon toga se normalno vratio u protokol obilježavanja Oluje.

Brkiću je pozlilo i krajem kolovoza prošle godine tijekom izleta na Kornate gdje je išao sa suprugom i mlađim sinom. Brkići su se usidrili u uvali, a dok je ostatak obitelji bio na kopnu, Milijan Brkić ostao je sam na brodu. Našli su ga kako leži bez svijesti. Hitno je prevezen u šibensku bolnicu gdje je hospitaliziran zbog sumnji da ima problema sa srcem. Noć je proveo u bolnici, a otpustili su ga ujutro isključivši srčani i moždani udar. U bolnici su tvrdili da ni u jednom trenutku nije bio životno ugrožen. Kasnije je u Zagrebu radio dodatne pretrage. Upućeni kažu da Brkić još od rata osjeća zdravstvene poteškoće te da je i ranije imao problema s cirkulacijom i srcem. Prije nekoliko godina operirao je vratne kralješke. 

 

Idi na 24sata

Komentari 266

  • retita🦋 08.08.2016.

    Oće to od nekih stranaka,od muke...

  • ela6 07.08.2016.

    Tamjan.

  • 07.08.2016.

    Viagra pomaže ili si u banani, bolje ASS ili Heparin vidi se na njemu da je slab s pumpom. NEDAJ SE VASO

Komentiraj...
Vidi sve komentare