To je to što me zanima!

Milijarder učio tinejdžere voziti avion: Silovao nekoliko curica?

Djevojka tvrdi da ju je zvao da provede neko vrijeme u njegovoj kući u gradu Bedminsteru. 'Nedostaješ mi', slao joj je u porukama, a seks u avionu nije bio prvi s istom curicom...
Vidi originalni članak

Stephen Bradley Mell (53), milijarder iz New Jerseyja mogao bi u zatvor na duže vrijeme. Biznismen je u ponedjeljak priznao krivicu na sudu za stupanje u intimni odnos s maloljetnicom (15), piše Daily Mail.

Učio je tinejdžere voziti avione, a s jednom djevojčicom je i 'spavao'. Bradley, inače oženjen i otac troje djece, je stavio zrakoplov na 'autopilot' i seksao se s djevojkom tijekom leta.

Djevojka tvrdi da ju je zvao da provede neko vrijeme u njegovoj kući u gradu Bedminsteru. 'Nedostaješ mi', slao joj je u porukama, a seks u avionu nije bio prvi s istom curicom. Naime, jednom prilgodom joj je kupio pilulu za dan poslije te u porukama pisao 'da se treba opustiti jer će je inače boljeti još više'.

Prije ovog pedofilskog skandala, Mella su svi opisivali kao skromnog obiteljskog čovjeka. Navodno je za otkrivanje slučaja zaslužna majka djevojke koja je sve prijavila policiji.

Mell posjeduje nekoliko zrakoplova i vodio je dobrotvornu zakladu Air Lifeline. Zaklada je omogućavala obiteljima djece s medicinskim problemima da lete bilo gdje na liječenje u SAD-u. Mella očekuje zatvorska kazna od najmanje pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dalibor0704 25.05.2019.

    Da li je to istina, ili opet netko želi zaraditi na sudu doživotno izdržavanje. Podsjeća me na izreku: "Niti jedno dobro djelo ne prođe nekažnjeno". Ako je bogat, zašto nema oko sebe 10 kamera i 10 svjedoka 24 sata na dan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare