To je to što me zanima!

Milijarderka je Teslom sletjela u jezero i poginula. Imala je triput više alkohola od dozvoljenog...

Chao je bila šogorica političara Mitcha McConnella i predsjednica i izvršna direktorica brodarske obiteljske tvrtke Foremost Group. Bila je udana i imala je sina
Vidi originalni članak

Bogatašica Angela Chao (50) poginula je u veljači kada je Teslom upala u jezero na ranču u Teksasu. Prije nesreće Chao je bila na večeri s prijateljicama s kojima je provodila vikend na imanju. Nakon te večere Chao je krenula iz gostinjske sobe u glavnu kuću. Sjela je u auto i počela ga okretati no krenula je unazad i pala u jezero.

Njezina prijateljica Amber Keinan rekla je tada detektivima da ju je Chao nazvala i da joj je rekla kako je auto u jezeru i da je ona unutra zarobljena. Pokrenuto je spašavanje no nažalost žena je poginula. Sada je ured šerifa okruga Blanco objavio kako je Chao bila pijana. Rekli su da je imala gotovo tri puta veću razinu alkohola u krvi nego što je dozvoljeno, piše NYPost. 

NITKO NE RAZUMIJE NJEZINU BOL Ima supruga milijunaša i žali se na težak život bogate kućanice: 'Muž mi kupuje previše stvari...'

Chao je bila šogorica političara Mitcha McConnella i predsjednica i izvršna direktorica brodarske obiteljske tvrtke Foremost Group. Ta tvrtka upravlja globalnom flotom brodova za prijevoz rasutog tereta. Bila je udana za Jima Breyera koji se bavi rizičnim kapitalom i imali su sina.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • partizankrajačić 21.03.2024.

    Zašto sugerirate "Tesla" pa mogla je zbog pijanosti poginuti i u tenku !

  • XM12 21.03.2024.

    Ako je vec bila milijaderka i volila popit, onda se unajmi sofer...Djaba joj sada te silne pare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare