To je to što me zanima!

Milina: Za napad u Đevrskama podignuto ukupno šest prijava

Prijava je podignuta za kazneno djelo prijetnje i ona je povezana za zločin iz mržnje. I prekršajne prijave su također povezane po nacionalnoj osnovi, rekao je glavni ravnatelj policije
Vidi originalni članak

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina rekao je u petak da je za napad u Đevrskama ukupno podignuto pet prekršajnih prijava i jedna kaznena prijava, javlja RTL.

- PU šibenska je promptno reagirala, odmah su pronađeni počinitelje i podnesene su dvije prekršajne prijave. No temeljem prijave vlasnika kafića podnesene su još tri prekršajne prijave te naknadno jedna kaznena prijava za događaj prije mjesec dana. Znači, za Đevrske imamo pet prekršajnih prijava i jednu kaznenu - rekao je Milina.

PETERO U BOLNICI Knin: Maskirani upali u kafić pa tukli ljude jer su gledali Zvezdu   

U istom kafiću do incidenta je došlo i prije mjeseca dana.

- Upravo to je taj drugi događaj iz Đevrska gdje naknadna prijava vlasnika i to je događaj koji smo isto razriješili. Osoba iz snimke je kazneno prijavljena. A prijava je podignuta za kazneno djelo prijetnje i ona je povezana za zločin iz mržnje. I prekršajne prijave su također povezane po nacionalnoj osnovi. Išlo je privođenje sucu, a sada ide i privođenje pritvorskom nadzorniku za kazneno djelo prijetnje - rekao je Milina. 

Idi na 24sata

Komentari 166

  • stiven 26.08.2019.

    ,bolje vi ispitajte susjede o kakvom se liku radi,nebude trebala ni jedna prijava,malo povežite stvari,sve vam bude jasnije

  • OS_LEGA 24.08.2019.

    Da, žalosno. Kada su ovi drugi '90.-tih napadali Hrvate minobacačima,tenkovima onda je bilo "nikome ništa". Sada je to opasan zločin.

  • KALIMERO 24.08.2019.

    Živite u Hrvatskoj .. prilagodite se!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare