To je to što me zanima!

Milinović je uzeo pauzu od pranja i slikao se s djecom

Čitatelj M. B., je snimio prijatelje s ministrom na otoku Viru prije dva tjedna. Milinović društvo 14-godišnjaka jednostavno nije mogao odbiti
Vidi originalni članak

Bilo nas je dvadesetak u večernjoj šetnji. Oko deset sati na obali smo vidjeli ministra zdravstva Darka Milinovića. Sa suprugom je prao svoj brod. Otišli smo ga pozdraviti i zamoliti za zajedničko fotografiranje, ispričao nam je čitatelj M. B., koji je prijatelje s ministrom snimio na otoku Viru prije dva tjedna. Milinović društvo 14-godišnjaka jednostavno nije mogao odbiti.
- Bio je dobre volje te je odmah pristao na slikanje. Zagrlio se s nekoliko mojih prijatelja i nasmijan pozirao - dodaje čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mario bb 24.08.2009.

    samo se vi slikajte sa tim psihičkim bolesnikom, pa nakon toga otiđite u prvi kafić i pohvalite se time uz kavicu i \"cigaretu\". Vidite kako čuva zdravlje zabranom pušenja da se ne umire od raka pluća izmišljajući i dodajući broj umrlih, a šta je s onima koji će počet umirat od gladi to je manje važno. Oduzeo nam je jedini gušt i užitak koji je ostao na ovom svjetu poslije seksa, a to je otići u kafić, naručiti kavicu i uz to zapaliti cigaretu, što je nepojmljivo za jednu blakansku državu. Zamislite da se taj zakon donese u bosni, ha ha.Inače napominjem da ja osobno nisam pušač,ali što mi to vrijedi kad su mi svi bliži prijatelji pušači. šta ću ja sam u kafiću, pričat sam sa sobom, a zimi se ne može sjediti vani na štekatima.stoka bezobrazna.dajte nabavite i meni jednu sliku milinovića djeco. Nestalo mi je papira za vc.

  • angie77 24.08.2009.

    šta djeca znaju koji je to tenkre...ne volim ga čut a kamoli vidit,a nedaj boze slikat se s njim

  • hermaed 23.08.2009.

    đizs, samo im je to trebalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare