To je to što me zanima!

Milinović: 'Slomio sam samo ključnu kost, spasila me dobra forma i to što sam sportski tip'

Darko Milinović je pao s motora na Grobniku u nedjelju. Odmah je hospitaliziran u KBC-u Rijeka gdje su mu liječnici ugradili vijak u slomljenu kost, a slijedi mu oporavak od mjesec i pol dana...
Vidi originalni članak

Sreća pa sam u odličnoj tjelesnoj kondiciji, zato ću se i brže oporaviti. Dobra forma me spasila. Da je netko tko nije sportski tip ovako pao, ne znam kako bi prošao, kaže nam ličko-senjski župan Darko Milinović, koji je u nedjelju, nakon pada s motora na Grobniku, slomio ključnu kost.

Odmah je hospitaliziran u KBC-u Rijeka gdje su mu liječnici ugradili vijak u slomljenu kost, a Milinoviću slijedi oporavak od mjesec i pol dana. Već sada, kaže, lagano miče s rukom. Na poziv nam se danas javio taman kada je bio u pripremama za odlazak kući iz bolnice.

ULETIO VELIKOM BRZINOM U ZAVOJ Darko Milinović pao s motora na Grobniku: Teško je ozlijeđen

Pao sam na zavoju, na kraju ciljne ravnine, pri brzini od 230 kilometara na sat. Nisam siguran je li razlog pada bio kočenje ili, možda, masna mrlja na stazi. Imam snimku, ali se iz nje ne uspijeva razaznati što se dogodilo – priča nam Dado Milinović, koji već dulje vrijeme redovito odlazi na vožnje na Grobnik, iz vlastitog gušta.

Ponosni je vlasnik moćnog trkaćeg Suzukija RF od 200 konjskih snaga, koji je još dodatno prerađen za jurnjavu po pisti. Prije nekoliko godina se, kaže, sam sebi zakleo da motor više nikada neće voziti po cesti, pa zato, čim uhvati vremena, odlazi isključivo na grobničku stazu. Sretan je Dado što je pri nenadanom padu sve relativno dobro prošlo, s obzirom na to kako je moglo biti, a i Suzuki nije jako oštećen. Budući da je samo klizao po stazi, i nije ništa udario, stradale su mu ručke i plastični dijelovi. A obitelj, pitamo ga, kako se oni nose s ovom ljubavi prema ekstremnim brzinama?

- Što reći, zabrinuti su, naravno. Otac mi je jučer, kad se nisam javljao, rekao da ga pustim neka umre u miru, a ne uz ovakve šokove – uz smijeh nam kaže Milinović.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • stiven 03.06.2020.

    Tebe je spasila samo sreca,a mi amo reci iskusni motociklisti sa 40g iskustva ovakvu tešku pocetnicku grešku si nemožemo priuštiti,zato pamet u glavu i ostavi se pila,ako ovakve jednostavne situacije nisi uspio savladati do sada neceš nikada,a da nepricamo o niz težih poteza kojima treba dorasti

  • nottonightjosephine 01.06.2020.

    Aaaaaaaaa....nis znao da ovaj prominentni intelektualac vozi motor na trkacoj stazi.

  • čojek 01.06.2020.

    Čujem pao Milinović. Ja mislio kao Josipa a ono s motora! Bzvz, baš mi je žao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare