To je to što me zanima!

Milinović vs. Šuker: Jesu li se ministri skoro potukli?

Zavjet šutnje: Dva ministra navodno su se skoro potukla na Predsjedništvu HDZ-a, a premijer Ivo Sanader im je navodno naredio da šute o tome...
Vidi originalni članak

Ivan Šuker po tko zna koji put odbio je jedan Milinovićev prijedlog, tvrdi novi Nacional. Ministar zdravstva navodno ga je upitao:
- Je li te Pašalić naučio tako razgovarati? Ivan Šuker bivši je sljedbenik stranačke frakcije dr. Ivića Pašalića. Ne voli kad ga na to podsjećaju. Inače staloženi ministar navodno je tog ponedjeljka odmah eksplodirao i jurnuo na Milinovića, no fizički je okršaj spriječio živi zid članova Predsjedništva, koji su onemogućili tučnjavu. Kako piše tjednik Nacional, Predsjednik stranke dr. Ivo Sanader naredio im je, šokiran, da o svemu šute kao zaliveni. Na pitanje je li priča iz Nacionala točna, ministar Šuker odgovorio nam je kratkom porukom: “Ne”. Njegov nesuđeni duelist Darko Milinović bio je rječitiji: “To je budalaština koja nema veze s istinom”.Smijući se, dodao je da se čuo sa Šukerom te da razmišljaju o boks meču, samo ne znaju hoće li ga organizirati na Poljudu ili u Maksimiru. Ipak, Darko Milinović je svjestan da bi u tom meču bio u laganoj prednosti jer je, kako nam je rekao, “u mladosti bio karate prvak Jugoslavije u svojoj kategoriji 1982. godine.” Šuker je, pak, trenirao košarku pa Milinović smatra da bi bilo bolje kad bi se nadmetali u ronjenju na dah. Ili, po nama, sinkroniziranom plivanju ili nekoj igri poput “čovječe, ne ljuti se”, gdje bi imali jednake izglede. Vrh stranke tvrdi da je cijela priča lažna. “Gluposti”, rekao je Jarnjak. “Čiste gluposti”, pojasnio je Mehun. No usprkos tome politički kuloari pričaju o sukobu.

IVAN JARNJAK (HDZ): "Ha, ha, valjda bih ja prvi to znao. Gluposti. U HDZ-u nema ni povišenih tonova!"

ZLATKO MEHUN, GLASNOGOVORNIK VLADE: "Priče o sukobu ministara Milinovića i Šukera su ista glupost!"

S. GLAVAK, GLASNOGOVORNICA HDZ-a: "Ministri su u dobrim odnosima. Glupost. Ovo je civilizirano društvo"

INGRID ANTIČEVIĆ MARINOVIĆ:
"To je nastavak HDZ-ove politike drugim sredstvima!"

DARKO MILINOVIĆ O MEČU: "Dogovaramo boksački meč, dvojimo da li Poljud ili Maksimir, ha, ha, ha"

Idi na 24sata

Komentari 28

  • tahuti 16.04.2009.

    ko bi pobjedio : debeli dopingiran svinjetinom- ili- mršavi na šarenim pilulama?

  • bratljevac 08.04.2009.

    HDZ- hrpa dezorjentiranih zgubidana

  • PhtN 08.04.2009.

    Pa jel nije pisalo u vijestima maloprije da je upucan suker, to jest medvjed kapitalac od 320 kg...??

Komentiraj...
Vidi sve komentare