To je to što me zanima!

Militanti napali ured agencije Spasimo djecu u Afganistanu

Napad je počeo eksplozijom automobila bombe ispred ureda a nakon toga su napadači ušli u kompleks i sukobili se s afganistanskim specijalnim snagama
Vidi originalni članak

Četvorica naoružanih napadača upala su u ured humanitarne agencije Spasimo djecu (Save the Children) u afganistanskom gradu Džalalabadu u srijedu i sukobila se sa snagama sigurnosti koje su čuvale zgradu te ubila najmanje jednu osobu, a ranila 11, izjavili su dužnosnici.

Napad je počeo eksplozijom automobila bombe ispred ureda a nakon toga su napadači ušli u kompleks i sukobili se s afganistanskim specijalnim snagama, priopćile su vlasti na istoku Afganistana.

"Došlo je do eksplozije a meta je bila agencija Save the Children", rekao je glasnogovornik vlasti Ataula Kođani.

Dio očevidaca je izjavio da su napadači bili odjeveni u policijske odore, što je često korištena taktika, ali zasad nema službene potvrde.

Čelnik pokrajinskog ureda za zdravstvo kazao je da je 11 ozlijeđenih prebačeno u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zapadnjak_1 24.01.2018.

    pa i njihovi koalicijski partneri na zapadu, poznati kao radikalna ljevica (komunisti, sjw-ovci, antife, razbijaci izloga, paraziti na tudem novcu i slicno) takoder iskonski mrze djecu, tako da ovdje nema niceg posebno cudnog, samo sto su ovi militanti ipak na malo nizoj civilizacijskoj razini...usput, da nema beskorisnih parazita na zapadim proracunima, mozda bi se naslo dovoljno sredstava da obucimo afganistanske snage sigurnosti kako valja pa bi se ovakve stvari rjede dogadale (kao npr. u izraelu)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare