To je to što me zanima!

Miljenić: Mi ne štitimo nikoga, zašto nisu promijenili zastaru?

Miljenić je rekao kako postoji teoretska mogućnost da nakon stupanja Zakona o europskom uhidbenom nalogu na snagu netko zatraži izručenje hrvatskog branitelja
Vidi originalni članak

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić u intervjuu za Media servis otkrio je detalje razgovora s Viviane Reding oko tzv. Lex Perkovića, ali i zašto se ide u promjene Ustava. 

Miljenić je rekao kako postoji teoretska mogućnost da nakon stupanja Zakona o europskom uhidbenom nalogu na snagu netko zatraži izručenje hrvatskog branitelja.

- Čitav niz zemalja ide prema toj univerzalnoj jurisdikciji. Neki od ljudi za koje mogu reći da su žrtve, su i državljani tih zemalja. Žao mi je da to nije bilo shvaćeno i prihvaćeno u Saboru, nego su se s time izrugivali i ismijavali - istaknuo je ministar. Ponovio je i kako vlast ne štiti nikoga, a ni Josipa Perkovića.

- Nama sad neki prigovaraju da smo nekoga htjeli štititi? A ja ih pitam zašto niste promijenili zastaru prije koja ih štiti sve, i političke ubojice i ove druge - poručio je ministar Miljenić.

>>> Miljenić: Mislio sam da su svi komunistički zločinci kažnjeni

Idi na 24sata

Komentari 91

  • drbuuf 28.09.2013.

    Gdje su ovog lika nasli da bude ministar! S ovakvim telcima i bi ja mogao biti predsjednik vlade i to uspjesan. Da nije tragicno bilo bi smjesno.

  • liliana 28.09.2013.

    Ma koga ti zezaš,šta ti misliš da smo mi glupi.

  • prtinja03 28.09.2013.

    Smiljaniću,Smiljaniću po po pokislo ti perje,po po pokislo ti perje...joooooj

Komentiraj...
Vidi sve komentare