To je to što me zanima!

Milkovićeva suradnika uhitili na Plesu na povratku iz Tunisa

Miroslava Pacaka, kojeg sumnjiče da je zajedno s Bojanom Milkovićem, izvršnim direktorom Ine, primao mito uhitili su policajci na Plesu dok se vraćao u zemlju
Vidi originalni članak

Policija je u Zračnoj luci Pleso privela Miroslava Pacaka na povratku iz Tunisa, piše Dnevnik.hr. Pacaka, podsjetimo sumnjiče, da je zajedno s Bojanom Milkovićem, prije nekoliko dana uhićenim izvršnim direktorom Ine, primio mito. Pacak se trenutno nalazi u istražnom zatvoru u Remetincu. USKOK sumnja kako je Milković dok je bio predsjednik Crosaca s Pacakom, nekadašnjim voditeljem projekta remonta svih platformi Crosco-a od 2002. do 2009., za dodjeljivanje posla tražio provizije od pet posto od neto ugovorenog posla za dodjeljivanje poslova i deset posto od vrijednosti ukupno izvedenih radova.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 12000s 06.04.2011.

    ima njih jos koje treba pozatvarati u Croscovoj i Ininoj zgradi, trebao bi uskok malo bolje to procesljati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 06.04.2011.

    pa jel ma ko u ovoj jebenoj drzavi da nije korumpiran,ne vjerujem!!

  • mellifera196666 06.04.2011.

    Ovi su upropastili posao za tisuće radnika.Pokrali su lovu koju su naručitelji remonta platili ,a izvođači radova i danas nisu dobili ništa.DORH je primio prijave,ali su šutjeli dok nije izvršen pritisak izvana.Naručitelj se povukao,a mogli smo mnoge platforme servisirat.Ugušili se u novcu da bog da!

Komentiraj...
Vidi sve komentare