To je to što me zanima!

Milo Đukanović: Odlazim čiste savjesti i uzdignuta čela

Đukanović je rekao kako ostavku nije donio pod nečijim pritiskom kako neki tvrde. Naglasio je kako odlazi čiste savjesti te je zadovoljan svojim radom
Vidi originalni članak

Premijer Crne Gore, Milo Đukanović, u utorak je na konferenciji za novinare izvijestio kako se povlači s funkcije premijera. Kazao je kako je kako odluka nije iznenadna niti ju je donio pod nečijim pritiskom kako neki tvrde. Naglasio je kako odlazi čiste savjesti te je zadovoljan svojim radom. 

Đukanović je obavijestio i Predsjedništvo Demokratske partije socijalista da se povlači s funkcije, a vladajuća stranka je za mandatara odredila dosadašnjeg potpredsjednika vlade i ministra financija, Igora Lukšića. Očekuje se kako će Lukšić crnogorskom parlamentu uskoro priopćiti sastav svog kabineta, piše RTCG.

Đukanović je na novinarskoj konferenciji odbio sve usporedbe s Ivom Sanaderom, odnosno da je dao ostavku zbog Europske unije i pritiska na Crnu Goru da se riješi premijera za kojeg se vežu optužbe za korupciju i organizirani kriminal. Na novinarsko pitanje hoće li završiti kao Sanader, Đukanović je rekao da je to poistovjećivanje 'posljedica neprofesionalnosti ljudi koji rade u nekim medijima i njihove patološke opsjednutosti njime', prenosi Večernji list. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ultraljubicasta torta 22.12.2010.

    Otvaram licitaciju: ša mislite koliko dugo će još biti u CG prije nego se preseli u Rusiju "zbog slabog zdravstvenog stanja"? Svi nešto "slabi" kad odlaze.?!?!

  • afrikanac 22.12.2010.

    Jos jedan smrad u padu ... Samo on je za razliku od Smradanera pljackao okolne zemlje a ne svoju maticnu :) U lance sa njim

  • jascx 21.12.2010.

    Kad bude bježao Austriju mu nebi preporučio :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare