To je to što me zanima!

Milorad Dodik o Kacinu: On je smutljivac i politički je bolestan

On je običan smutljivac, ide po Bosni, Srbiji i Kosovu i pravi kaos i stalno radi protiv Srba. To je radio i 1991. kada je bio promotor rata, rekao je Dodik o Kacinu
Vidi originalni članak

Čelnik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je kako Srbija ne smije dopustiti da Jelko Kacin bude izvjestitelj Europskog parlamenta za Srbiju. 

- Trebala bi reagirati i reći da je on persona non grata i neka pošalju nekog drugog. On je običan smutljivac, ide po Bosni, Srbiji i Kosovu i pravi kaos i stalno radi protiv Srba. To je radio i 1991. kada je bio promotor rata i ubijanja vojnika JNA - rekao je Dodik. Dodaje kako je on bolestan tip, politički gledano. Najavio je i kako će RS podržati Srbiju i njenu politiku što se tiče pitanja Kosova te će "ići za službenim Beogradom, a ne ispred njega", prenosi Večernji list.

Dodik je istaknuo kako bi trebalo utvrditi jasan i konačan stav srpske države po tom pitanju, a ukoliko netko bude tražio njegovo mišljenje o Kosovu, kaže kako će iznijeti svoje dobro poznate stavove o tome. Naglasio je i kako ima povjerenje u odluke vlasti u Srbiji. Komentirao je i skore izbore u RS te je istaknuo kako je uvjeren da će u općini Srebrenica pobijediti srpska kandidatkinja.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • marnik954 05.10.2012.

    Svugdje oko nas ima Dodika, zato bi mogli biti svi u opasnosti?! Ista stvar je i sa Kacinom koji je sklon pristranostima,a ne racionalnostima.

  • tomas9d 05.10.2012.

    bravo dodik

  • aJOJ_1 05.10.2012.

    jel ti to konkurencija?

Komentiraj...
Vidi sve komentare